Ingrediente
- 20 de rosii mici (ciresele)
- cateva fire de ceapa verde
- 4 fire de busuioc
- 2 oua
- 100g de branza de capra proaspata
- 3 linguri de lapte
- 100ml de smantana
- 10g de unt
- 1 lingura de maizena (amidon de porumb)
- 3 linguri de ulei de masline
- sare, piper
Mod de preparare
Ceapa tocata marunt se caleste scurt in uleiul de masline.
Se ung cu unt 4 cocote mici, in care se pun ceapa calita, rosiile mici taiate in jumatati (sau sferturi daca sunt prea mari), busuiocul maruntit si branza de capra taiata bucati. Se pre-incalzeste cuptorul la 180°C.
Se prepara compozitia de clafoutis: se amesteca maizena cu 2 linguri de lapte. Separat, se amesteca ouale cu restul de lapte si smantana, apoi se adauga amestecul de lapte-maizena, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se toarna compozitia peste legumele din cocota si se da la cuptor pentr 15-20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-clafoutis de tomates au chèvre" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|