Minilangosi cu branza si marar

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
2 Mai 2015 | 9746 vizualizari
Minilangosi cu branza si marar

irezistbili.....

Ingrediente

  • 1 cub de drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 250 ml apa calduta
  • 50 ml ulei
  • cca 500-600 gr. faina alba
  • branza de burduf (150 gr)
  • branza telemea (200 gr)
  • 1 lingura smantana
  • marar verde
  • ulei pentru prajit, cca 500 ml

Mod de preparare

Drojdia se amesteca cu sarea si zaharul pana devine lichida.

Adaugam apa calduta, faina si framantam un aluat elastic.

La final adaugam uleiul si framantam in continuare pana se deprinde aluatul de pe maini si de pe vasul in care il preparam.

Acoperim aluatul si il lasam la dospit in loc ferit de curenti pana isi dubleaza volumul. Eu l-am lasat o ora.

Amestecam branza de burduf cu telemeaua rasa si mararul tocat, adaugam o lingura de smantana sa devina amestecul de branzeturi mai cremos.

Dupa timpul de dospire scurs intindem aluatul pe masa de lucru infainata, decupam cu forma cercuri din aluat, la mijloc adaugam o lingurita amestec de branzeturi si strangem cu forma capetele aluatului, asa incat sa nu se scurga branza in timpul prajirii langosilor.

Lasam langosii gata formati la dospit pana epuizam intregul aluat, apoi punem intr-o craticioara uleiul la incins.

Prajim langosii pe ambele parti pana capata culaore aurie.

Ii scoatem pe hartie absorbanta, lasam sa se racoreasca putin, apoi servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Minilangosi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulouri de jambon, umplute cu branza

Postat de RODIMUR

Aperitiv rulouri de jambon, umplute cu branza

Se face crema de brânză mixând bine brânza de vaci cu: smântâna, untul și uleiul de floarea soarelui. Se adaugă zahărul, sarea, ceapa tăiată mărunt și...

Citeste continuarea

Aperitiv placinte cu aluat de casa si branza sarata

Postat de privatelaura

Aperitiv placinte cu aluat de casa si branza sarata

Drojdia proaspătă se faramiteaza într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se activeze. Separat, într-un castron mare, se cerne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2015, 18:40
buni
la 02.05.2015, 18:40
la 02.05.2015, 18:59
la 02.05.2015, 19:00
Bune ar fi cateva bucati! Nu dai din ele?
la 02.05.2015, 19:01

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking