Minipizza cu sunca si ciuperci

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
3 Feb 2010 | 10549 vizualizari
Minipizza cu sunca si ciuperci

Este o reteta super rapida pentru o gustare care merge foarte bine servita atat calda cat si rece pe care am vazut-o la televizor si am incercat-o si eu.

Ingrediente

  • foietaj de aluat frantuzesc,
  • o lingura de sos de rosii,
  •  100 grame de cascaval ras,
  • cateva felii de jambon,
  •  2 ciupercute champinion taiate cubulete marunte de tot,
  •  ierburi aromate in functie de preferinte.

Mod de preparare

  Peste foia de aluat ( eu am folosit din acela cumparat) punem un strat subtire de sos de rosii si presaram ierburi aromate.

 Presaram peste un strat de cascaval ras si punem sunca si ciupercile taiate marunt.

  Presaram putina sare si ierburi aromate si rulam incet pana obtinem un sul compact. Taiem rondele inguste de 1,5-2 cm si le asezam pe o tava cu hartie de copt.

  Se coace in cuptorul preincalzit, primele 5-10 minute la 220 de grade apoi scadem la 190 de grade si lasam inca 10 minute pana sunt rumenite usor. Eu coc mereu la jumatatea cuptorului cu o tava de protectie  la un nivel inferior, in felul acesta evitam sa se arda.Sunt excelente atat reci cat si calde si este o reteta foarte usor de realizat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minipizza cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Minipizza

Postat de merisor67

Minipizza

Pentru aluat:  intr-un bol, frecam drojdia cu zaharul pana la lichefiere, adaugam laptele caldut in care am dizolvat un varf lingurita de sare, apoi incepem sa incorporam faina. Infainam...

Citeste continuarea

Pizza "Toast"

Postat de Dya

Pizza "Toast"

Incepem prin a bate cele 3 oua impreuna cu condimentele si sucul/pasta de rosii. Trecem fiecare felie de toast, pe ambele parti, prin oul batut si le asezam apoi intr-o tava unsa cu putin ulei....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.02.2010, 21:38
Silvia,salut ideile tale! ma gandeam ce sunt astea asa rotunjoare si dupa ce am citit ,mi-am dat seama cat de simplu e de realizat; felicitari,pt. originalitate!am sa o incerc sambata;
la 03.02.2010, 22:27
Am facut si eu de multe ori, dar cu aluat de pizza/paine.
la 03.02.2010, 23:02
e o ora cam tarzie dar asa as manca si eu macar o singura bucata....arata foarte bine...am sa le incerc si eu
la 04.02.2010, 09:56
cred ca as manca mini-pizze de astea pan-as crapa...
la 04.02.2010, 10:04
Ma bucur ca va plac, defectul asta il au ca se mananca prea multe
Miha cu aluatul asta de foietaj e super ok ca se desfac in multe straturi si arata bine

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking