Mint chocolate Cookies

Postat de laylalala in Prajituri
20 Sep 2010 | 3616 vizualizari
Mint chocolate Cookies

Ingrediente

  • 200 gr unt, la temperatura camerei
  • 200 gr zahar
  • 2 oua
  • 120 ml sirop de artar
  • 300 gr faina
  • 100 gr cacao pudra
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • ciocolata cu lapte si menta

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 190 .
Intr-un bol se amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un alt bol se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza ouale urmate de siropul de artar.Se inglobeaza ingredientele uscate si se amesteca pana la omogenizare.
Se ia cate ½ - 1 lingura din aluat si se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt.Biscuitii se aseaza la o distanata de 4-5 cm unul de altul deoarece se vor extinde.Se pune deasupra fiecarui biscuite bucatele de ciocolata cu lapte si menta, apasandu-le usor.Biscuitii se dau la copt 9-11 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mint chocolate Cookies" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Briose de Post cu Fructe (Reteta Video)

Postat de Ina75

Briose de Post cu Fructe (Reteta Video)

Incalzim cuptorul. Pregatim un tava pentru briose in care punem hartiute. Punem o lingura de faina, adica 25 de gr. peste capsuni (fructe). Peste faina ramasa (375 gr. ) punem praful de copt....

Citeste continuarea

Desert prajitura chinezeasca

Postat de RODIMUR

Desert prajitura chinezeasca

Se mixează bine untul cu zahărul, după care se adaugă pe rând cele 3 gălbenușuri, cacaua, esența de migdale și nucile măcinate. Se bat spumă cele 6 albușuri, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2010, 12:29
la 20.09.2010, 12:33
hmmmm
la 20.09.2010, 12:46
vreau si desert dupa peste, te rog.
la 20.09.2010, 13:29
waw ! ce bine aratavreau un biscuite
la 20.09.2010, 14:47
ce grozavie!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking