Mititei din peste cu blenderul Oster

Postat de AlexTeacher in Peste
23 Mar 2015 | 5438 vizualizari
Mititei din peste cu blenderul Oster

Ingrediente

  • File de somn – 2 file-uri
  • Boia dulce – 2 lingurite
  • Usturoi pudra – 2 lingurite
  • Bicarbonat de sodiu – 1 lingurita rasa
  • Piper negru – 1 varf de cutit
  • Pasta Wassabi – 1 lingurita
  • Ulei aromat – 3 linguri
  • Cuburi de gheata – 2 buc
  • Sare – dupa gust

Mod de preparare

Curatati si tocati pestele marunt; Asezonati-l cu condimentele;

Adaugati gheata in blenderul performant Oster Reversible, peste care puneti pestele condimentat;

Adaugati Wassabi si ulei aromat;

Blendati in Oster Reversible pana obtineti o pasta omogena – amestecati in ambele sensuri daca cumva vi se blocheaza pestele in acesta;

Lasati-l la frigider pentru 2-3 ore, acoperit de o folie de plastic;

Umeziti-va mainile si modelati carnea in mititei de dimensiune potrivita;

Incingeti o tigaie grill, adaugati o lingurita de ulei, si apoi puneti micii in aceasta;

Lasati-i circa 2-3 minute pe fiecare parte;

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei din peste cu blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele din salau cu sos de rosii si busuioc

Postat de simona72

Chiftele din salau cu sos de rosii si busuioc

Pestele se taie in bucati si se da prin masina de tocat carne sau se marunteste la robot. Se pune carnea intr-un castron, se adauga restul ingredientelor si se amesteca cu mana sau cu lingura....

Citeste continuarea

Chefal pe pat de lamaie

Postat de panacris

Chefal pe pat de lamaie

Peștele se curăță de solzi și intestine, se spală în multă apă rece, apoi se tamponează cu un prosop, se sărează și se lasă la rece cca. 10 minute. Într-un vas...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.03.2015, 12:13
astia sunt dementiali, ii recomand, i-am gustat si stiu cum sunt !
la 23.03.2015, 12:16
hmmm, peste de post n-am mai vazut dar as manca la cat de bine arata mititeii astia!!
la 23.03.2015, 12:19
arata tare bine!
la 23.03.2015, 12:25
Deyu, e pentru perioada postului, pentru zilele cu dezlegare la peste
la 23.03.2015, 12:39
Meri, asa am banuit si eu

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking