Mixt de peste prajit in tuci

Postat de Constelatialeu in Peste
19 Dec 2015 | 3992 vizualizari
Mixt de peste prajit in tuci

Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....

Ingrediente

  • Mixt de peste
  • 1 avat sau pestele lup
  • 1 lin
  • 2 carasei
  • 6 guvizi
  • sare grunjoasa
  • malai + faina
  • ulei pentru prajit
  • mamaliga
  • mujdei de usturoi

Mod de preparare

Dupa ce am dezghetat pestele, ca l-am avut la congelator, ca doar nu ma duceam la Dunare-Marea Neagra sa-l pescuiesc la ora asta........l-am portionat, apoi l-am lasat sa se scurga bine de apa si l-am tavalit printr-un amestec de sare, malai si faina.Am pus tuciul pe foc, l-am lasat sa se incinga, am pus uleiul si apoi bucatile de peste. Le-am lasat sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi le-am scos pe un servet ca sa fie absorbit surplusul de ulei. Am pus si de-o mamaliga cu malai proaspat macinat am tras si niste mujdei si-am mancat pana am dat cu basca de pamant.....bun rau......

Daca ti-a placut reteta noastra "Mixt de peste prajit in tuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere

Postat de Constelatialeu

Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere

Mai intai am decongelat macroul, l-am curatat de intestine, apoi l-am portionat in bucatele potrivite. Am pus bucatelele de macrou intr-un vas de yena, am presarat sare si ulei de masline si am...

Citeste continuarea

Macrou fript cu legume in vas Zepter

Postat de Irina

Macrou fript cu legume in vas Zepter

Ma uit cateodata in frigider si habar n-am ce sa mai gatesc...cunoasteti senzatia, nu? Aia am mai facut-o, de aia n-am pofta si totusi ce pui pe masa? Pentru situatii din astea e bine sa ai la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.12.2015, 20:42
la 19.12.2015, 20:47
mmmm... ce-as manca si eu un peste
la 19.12.2015, 20:50
Bun
la 19.12.2015, 20:51
bun...am avut si noi.
la 19.12.2015, 20:57
bun bun

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking