Mixt de peste prajit in tuci

Postat de Constelatialeu in Peste
19 Dec 2015 | 3992 vizualizari
Mixt de peste prajit in tuci

Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....

Ingrediente

  • Mixt de peste
  • 1 avat sau pestele lup
  • 1 lin
  • 2 carasei
  • 6 guvizi
  • sare grunjoasa
  • malai + faina
  • ulei pentru prajit
  • mamaliga
  • mujdei de usturoi

Mod de preparare

Dupa ce am dezghetat pestele, ca l-am avut la congelator, ca doar nu ma duceam la Dunare-Marea Neagra sa-l pescuiesc la ora asta........l-am portionat, apoi l-am lasat sa se scurga bine de apa si l-am tavalit printr-un amestec de sare, malai si faina.Am pus tuciul pe foc, l-am lasat sa se incinga, am pus uleiul si apoi bucatile de peste. Le-am lasat sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi le-am scos pe un servet ca sa fie absorbit surplusul de ulei. Am pus si de-o mamaliga cu malai proaspat macinat am tras si niste mujdei si-am mancat pana am dat cu basca de pamant.....bun rau......

Daca ti-a placut reteta noastra "Mixt de peste prajit in tuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plachie de peste

Postat de rocsi_1612

Plachie de peste

Pestele il curatam, il spalam bine si il tamponam cu servetele de bucatarie. Il taiem in doua bucati si-l condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Rosiile le coacem intr-o tigaie grill si...

Citeste continuarea

Macrou la grill, cu mamaliguta fripta si cartofi aromati

Postat de privatelaura

Macrou la grill, cu mamaliguta fripta si cartofi aromati

Peștele se decongelează. Se curăță bine, se spală și se șterge cu un șervet de hârtie. Se condimentează cu sare și piper și se lasă puțin deoparte. Se pregătește o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.12.2015, 20:42
la 19.12.2015, 20:47
mmmm... ce-as manca si eu un peste
la 19.12.2015, 20:50
Bun
la 19.12.2015, 20:51
bun...am avut si noi.
la 19.12.2015, 20:57
bun bun

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking