Ingrediente
- Mixt de peste
- 1 avat sau pestele lup
- 1 lin
- 2 carasei
- 6 guvizi
- sare grunjoasa
- malai + faina
- ulei pentru prajit
- mamaliga
- mujdei de usturoi
Mod de preparare
Dupa ce am dezghetat pestele, ca l-am avut la congelator, ca doar nu ma duceam la Dunare-Marea Neagra sa-l pescuiesc la ora asta........l-am portionat, apoi l-am lasat sa se scurga bine de apa si l-am tavalit printr-un amestec de sare, malai si faina.Am pus tuciul pe foc, l-am lasat sa se incinga, am pus uleiul si apoi bucatile de peste. Le-am lasat sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi le-am scos pe un servet ca sa fie absorbit surplusul de ulei. Am pus si de-o mamaliga cu malai proaspat macinat am tras si niste mujdei si-am mancat pana am dat cu basca de pamant.....bun rau......
Daca ti-a placut reteta noastra "Mixt de peste prajit in tuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|