Mizilic

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
25 Ian 2016 | 4458 vizualizari
Mizilic

Cand ai oaspeti si ii  servesti cu o tarie su un lichior parfumat, le pui langa si un mizilic, doar n-or rabda de foame :D. Mizilic este un termen vechi pe care eu il folosesc se pare ca provine din limba turca. Cine nu stie ce inseamna ne ajuta Dex sa-i explicam https://dexonline.ro/definitie/mizilic/paradigma. !!!! 

Ingrediente

  • mix de salamuri uscate
  • telemea proaspata de vaca
  • cascaval afumat
  • cascaval Mekadam
  • praz
  • rosii
  • ardei
  • struguri
  • masline

Mod de preparare

  1. Se  feliaza salamul, telemeaua si cascavalurile.
  2. Se curata si se spala legumele.
  3. Se desareaza  prin spalare cu apa rece maslinele daca este cazul.
  4. Se feliaza ardeii.
  5. Se e spala strugurii.
  6. Asezati  estetic toate ingredientele pe un platou.
  7. Eu am aranjat mizilicul pe un platou suprapus pentru prajituri.
  8. Poftiti la mizilic !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mizilic" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv chiftele de legume

Postat de Ksenya

Aperitiv chiftele de legume

Curatam toate legumele de coaja. Dovlecelul il dam prin razatoarea mica, presaram putina sare si dam deoparte pentru 15 minute, la fel procedam si cu cartofii. Restul legumelor   le...

Citeste continuarea

Omleta cu ghebe

Postat de Dya

Omleta cu ghebe

Spalam foarte bine ghebele, le scurgem de apa si le frigem pe o tava de aragaz. Intre timp, feliem prazul si ardeiul si le calim in putin ulei. Adaugam ciupercile fripte si ouale batute spuma,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2016, 12:11
la 25.01.2016, 12:12
Am stiut eu ca tu esti prima aici
la 25.01.2016, 12:16
Ce culoare
la 25.01.2016, 12:17
Nu m-as satura niciodata de un astfel de aperitiv! Bravo,arata foarte bine
la 25.01.2016, 12:19
Zambareato te invit la mizilic . De baut gasim noi , si cu -si fara [ alcool]

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking