Mizilic

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
25 Ian 2016 | 4447 vizualizari
Mizilic

Cand ai oaspeti si ii  servesti cu o tarie su un lichior parfumat, le pui langa si un mizilic, doar n-or rabda de foame :D. Mizilic este un termen vechi pe care eu il folosesc se pare ca provine din limba turca. Cine nu stie ce inseamna ne ajuta Dex sa-i explicam https://dexonline.ro/definitie/mizilic/paradigma. !!!! 

Ingrediente

  • mix de salamuri uscate
  • telemea proaspata de vaca
  • cascaval afumat
  • cascaval Mekadam
  • praz
  • rosii
  • ardei
  • struguri
  • masline

Mod de preparare

  1. Se  feliaza salamul, telemeaua si cascavalurile.
  2. Se curata si se spala legumele.
  3. Se desareaza  prin spalare cu apa rece maslinele daca este cazul.
  4. Se feliaza ardeii.
  5. Se e spala strugurii.
  6. Asezati  estetic toate ingredientele pe un platou.
  7. Eu am aranjat mizilicul pe un platou suprapus pentru prajituri.
  8. Poftiti la mizilic !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mizilic" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mamaliga cu branza de burduf si ou

Postat de sebirizescu

Mamaliga cu branza de burduf si ou

Intr-un ceaun se pune apa cu putina sare la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se pune treptat malaiul amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se lasa la foc mic sa fiarba bine,se mai...

Citeste continuarea

Cartofi Byron

Postat de simona72

Cartofi Byron

Cartofii, initial in reteta lui Cristi trebuie copti in cuptor. Eu, pt ca ma grabeam, dupa ce i-am spalat bine de tot(adica nu sunt curatati de coaja, ci aceasta trebuie spalata cu un burete de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2016, 12:11
la 25.01.2016, 12:12
Am stiut eu ca tu esti prima aici
la 25.01.2016, 12:16
Ce culoare
la 25.01.2016, 12:17
Nu m-as satura niciodata de un astfel de aperitiv! Bravo,arata foarte bine
la 25.01.2016, 12:19
Zambareato te invit la mizilic . De baut gasim noi , si cu -si fara [ alcool]

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking