Ingrediente
- 200 gr ciocolata neagra( sau cu lapte)
- 175 gr unt
- 6 oua
- 250 gr zahar brun
- 1 plic zahar vanilat
- 100 gr faina
- 2 linguri Amaretto
- 1 lingura cacao neagra -optional
Mod de preparare
Se topeste untul intr-un vas si in el topim ciocolata, amestecam pana rezulta o crema de ciocolata.
La mixer punem ouale zaharul si vanilia si mixam 3 sau 4 minute pana se umfla, adaugam si faina.
Turnam apoi usor si crema de ciocolata, apoi Amaretto.
Incalzim cuptorul la 200 de grade.
Tapetam o forma rotunda cu foaie de copt, apoi punem compozitia.
Coacem prajitura pentru 20 de minute.
Servim dupa ce se raceste dupa dorinta si inspiratie. eu am avut pofta de caspuni.
Va ofer cu drag site-ul oficial de unde puteti alege sa probati mai multe variante ale acestei prajituri : http://www.moelleux-au-chocolat.fr/recette/moelleux-au-chocolat/
Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux au chocolat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (70)
|