Am preincalzit cuptorul la 210 grade.
Pentru inceput am amestecat untul moale cu zaharul, dupa care am adaugat ouale, pe rand.
Ciocolata am topit-o pe abur si am mixat-o impreuna cu restul compozitiei.
Am adaugat si 3 linguri de cacao, pentru a mai tempera putin gustul dulce al ciocolatei cu lapte si o lingurita de esenta de rom.
Au urmat faina si praful de sare.
Compozitia de briose am turnat-o in forme de silicon pentru briose, pe care le-am uns cu unt, pentru a fi sigura ca se desprind usor. Am avut doar 6 forme mari, asa ca restul compozitiei am pus-o in forme mai mici.
Odata umplute formele, le-am dat la cuptor pentru 8 minute.
Au iesit perfecte pentru mine, inchegate la suprafata, iar la interior destul de lichide. Cand am luat cu lingura dintr-una, sosul a curs, dar nu asa rau incat sa se intinda pe toata farfuria.
Daca preferati ca sosul sa fie putin mai lichid jonglati cu temperatura cuptorului, sau cu timpul de coacere.