Mojito cu cirese
Postat de Adi_Caradeanu
Curatati ciresele de simburi Umpleti paharul cu gheata cuburi apoi turnati gheata respectiva in vasul blenderului Introduceti ingredientele cu exceptia mentei in...
Citeste continuareaCe e mai bun vara, la sfarsitul zilei decat un coctail Mojito? E un coctail de origine spaniola pe baza de rom, lime si menta. E minunat!
Ingrediente
Mod de preparareIntr-un pahar mare punem lima taiata in bucati, spalata in prealabil (taiem pe lungime-apoi in sferturi si sferturile in jumate ). Adaugam zaharul galben si apoi menta rupta putin cu mana, zdrobim bine. Eu am ceva special cu care se zdrobeste lima pentru coctailuri-vedeti in fotografii. Adaugam romul, trebuie sa il masuram, 50 ml (un pahar de shot plus minus) . Amestecam cu o lingura, apoi umplem paharul cu gheata si turnam apa cu gaz. Decoram cu lime si menta. Dupa ce am turnat apa cu gaz, nu amestecam mult, doar o data sa se amestece toate bine. Puneti un pai in pahar si serviti. Daca ti-a placut reteta noastra "Mojito" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|
Postat de Adi_Caradeanu
Curatati ciresele de simburi Umpleti paharul cu gheata cuburi apoi turnati gheata respectiva in vasul blenderului Introduceti ingredientele cu exceptia mentei in...
Citeste continuareaPostat de simona72
Pestele curatat de mate, solzi si cap, uscat cu un prosop de bucatarie se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper. Intr-un vas termorezistent, de iena am avut eu, am pus o lingura ulei de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|