Morun la tava

Postat de mihaelar63 in Peste
16 Dec 2014 | 20706 vizualizari
Morun la tava

Morunul un soi de peste foarteeee urat , dar pe cat de urat , atat de gustos . Daca-l intalniti sa nu va descurajati si sa-l ademeniti in tava voastra :D

Ingrediente

  • 1.5 kg inele de morun
  • 500 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 lingurita pudra de ghimbir
  • 8 catei usturoi
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pestele se spala si  se condimenteaza cu sare , ghimbir si boia .

Se aseaza intr-o tava si se stropeste cu ulei de masline .

Rosiile se spala.

In mijlocul fiecaruia inel de morun se pune cate o rosioara .

Cateii de usturoi  se curata si se pun in tava printre bucatile de peste .

Dati tava la cuptor 30 minute pana cand pestele se rumeneste .

La sfarsit cu o lingura redistribuiti deasupra  uleiul scurs [ pentru aspect ].

Serviti cu mult patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Morun la tava" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (39)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de peste pe pat de legume in papillote

Postat de cristeena20

Reteta de peste pe pat de legume in papillote

Iata cum se prepara Reteta de peste pe pat de legume in papillote Pestele curatat se face in 2 fileuri, fara oase. Il presaram cu putina sare si piper. Spalam legumele si le curatam....

Citeste continuarea

Filé de macrou în crustă de ovăz, cu rubarbă şi sos de maioneză cu leurdă

Postat de simonacallas

Filé de macrou în crustă de ovăz, cu rubarbă şi sos de maioneză cu leurdă

Din cele două ouă (am folosit unul fiert şi unul nefiert, dar se pot folosi ambele fierte sau ambele nefierte, după preferinţă), 50 ml ulei, un praf de sare, muştar şi suc de lămâie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.12.2014, 16:28
la 16.12.2014, 16:36
Bun, bun!
la 16.12.2014, 16:39
arata intr-un mare fel
la 16.12.2014, 16:43
la 16.12.2014, 16:45
bun bun

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking