Mozzarella de casa

Postat de alinutzika in Aperitive / Garnituri
2 Dec 2011 | 22022 vizualizari

E un fel de cascaval de o consistenta putin mai moale ca si cel de cumparat, dar cu un gust foarte foarte bun. Nu stiu cum e mai potrivit sa-i spun: mozzarella sau cascaval. Poate fi servit pe platoul de aperitive sau branzeturi, pe pizza sau la ce vreti voi. De rezistat nu stiu cat rezista fara sa se strice, dar va garantez ca eu il am de vreo 3 saptamani in frigider si nu si-a schimbat deloc gustul. In plus, nu se usca dupa ce il incepi, ca si cel de cumparat... E o reteta pe care am facut-o din intamplare, pot sa zic, si asa, din curiozitate, sa vad si eu ce pot face cu laptele..:)) Si de atunci prepar mereu, pt ca" intamplarea aceea" s-a dovedit a fi foarte buna si pe gustul meu..:))

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 02.12.2011, 17:22
Faina ideea! Nu seamana cu mozzarella mai mult decat cu cascavalul?
la 02.12.2011, 17:32
bravo..chiar imi zicea cineva de o reteta de cascaval de casa dar era cu lapte,branza de vaca si margarina dar nu stiu cum se face
la 02.12.2011, 17:41
Grozav!!!! Cred ca e o bunatate!...


http://sanatate.bzi.ro/14-beneficii-ale-zerului-2885

A nu se arunca zerul... Merita pastrat pentru beneficiile lui...
la 02.12.2011, 17:57
Super idee! Daca ai lapte adevarat ca ma indoiesc ca iese si cu cel din comert.
la 02.12.2011, 17:59
foarte buna ideea de a face in casa.
la favorite
la 02.12.2011, 18:29
foarte buuuuun
la 02.12.2011, 21:24
uite asa ceva chiar nu stiam..
la 02.12.2011, 21:44
miha, se poate sa semene..chiar stateam in cumpana ce denumire sa pun: cascaval sau mozarella...e ceva intre astea 2...))
la 02.12.2011, 21:48
rocsi, eu am si acea varianta, uita-te la celelate retete ale mele....am postat reteta in vara...
la 02.12.2011, 21:51
RuxyRux, foarte interesant articolul...chiar nu stiam. De acum nu o sa-l mai arunc.....Uite ca rectific si postarea. Pupici
la 02.12.2011, 21:56
Criss, eu am mare noroc cu soacra..ea imi tot da lapte proaspat de vaca...
la 02.12.2011, 21:56
Dena, multumesc!
la 02.12.2011, 21:57
Gabytza..multumesc!
la 02.12.2011, 21:58
Ionela, eu din nimereala pot sa spun ca am facut asa ceva....dar acea "nimereala", s-a prefacut in obisnuinta. Chiar maine vreau sa fac din nou.
la 02.12.2011, 23:04
interesant

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking