Muffins After Eight

Postat de RuxyRux in Prajituri
4 Mai 2011 | 2859 vizualizari
Muffins After Eight

Pentru iubitorii combinatiei menta ciocolata printre care ma numar si eu, am pregatit aceste briose fine, cu o aroma incantatoare de menta....gustul va las sa-l descoperiti...

Ingrediente

  • 1 ciocolata cu menta ( 80 gr)
  • 3 pliculete vanilie
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 cana sirop de menta
  • 3 oua
  • 3/4 cana zahar( cea de lapte ca masura)
  • 1 cana si 1/2 faina( cana de lapte masura)
  • 100 gr unt 

Mod de preparare

1. Punem la mixer, ouale cu zaharul si vanilia, batem cam 5 minute.

2. Intr-un ibric topim untul si in el ciocolata.

3. In vasul de mixer adaugam si siropul de menta, mai amestecam 5 minute.

3. Cand ciocolata cu unt s-a racit putin o turnam usor peste compozitia cu oua.

4. Adaugam cacaoa si la urma faina.

5. Turnam in formele de muffins , daca folositi forme siliconice neaparat asezati-le pe tava de cuptor atunci cand le umpleti.

6. Incingem cuptorul la 200 grade si coacem pentru 25 de minute.

Gata... le servim cu mare placere cu o cana de cafea cu lapte. Yamyyyyyyyy!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins After Eight" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (51)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert fursecuri cu lamaie

Postat de mirela0911

Desert fursecuri cu lamaie

Untul la temperatura camerei se mixeaza bine cu sarea, zaharul vanilta si zaharul pudra. Se adauga pe rand cate un ou si se mixeaza bine dupa fiecare. La final se adauga sucul de la lamaie, coaja...

Citeste continuarea

Desert prajitura de post

Postat de CofetariiBucatari

Desert prajitura de post

Foi: Amestecam faina cu zaharul si praful de copt. Adaugam peste ele bulionul, zeama de lamaie si uleiul, apoi incepem sa framantam aluatul. Dupa ce l-am framantat, il vom imparti in 4 bucati. Vom...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2011, 21:33
anul asta fac si eu sirop de menta superbe dar dau portia mea mai departe
la 04.05.2011, 21:35
Miti cred ca esti la dieta...cum merge scumpa mea?
la 04.05.2011, 21:36
si mie imi place combinatiaaaaaaaa
la 04.05.2011, 21:36
Atunci ma bucur Rocsicuta draga
la 04.05.2011, 21:41
merge bine,pana luni nu ma cantaresc...la mine nu e asa de strict ca la boss, Am taiat zaharul si nu mai mananc dupa 8...astea sunt marile schimbari

Vezi toate comentariile (51)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking