Muffins After Eight

Postat de RuxyRux in Prajituri
4 Mai 2011 | 2847 vizualizari
Muffins After Eight

Pentru iubitorii combinatiei menta ciocolata printre care ma numar si eu, am pregatit aceste briose fine, cu o aroma incantatoare de menta....gustul va las sa-l descoperiti...

Ingrediente

  • 1 ciocolata cu menta ( 80 gr)
  • 3 pliculete vanilie
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 cana sirop de menta
  • 3 oua
  • 3/4 cana zahar( cea de lapte ca masura)
  • 1 cana si 1/2 faina( cana de lapte masura)
  • 100 gr unt 

Mod de preparare

1. Punem la mixer, ouale cu zaharul si vanilia, batem cam 5 minute.

2. Intr-un ibric topim untul si in el ciocolata.

3. In vasul de mixer adaugam si siropul de menta, mai amestecam 5 minute.

3. Cand ciocolata cu unt s-a racit putin o turnam usor peste compozitia cu oua.

4. Adaugam cacaoa si la urma faina.

5. Turnam in formele de muffins , daca folositi forme siliconice neaparat asezati-le pe tava de cuptor atunci cand le umpleti.

6. Incingem cuptorul la 200 grade si coacem pentru 25 de minute.

Gata... le servim cu mare placere cu o cana de cafea cu lapte. Yamyyyyyyyy!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins After Eight" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (51)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de prajitura cu morcovi si mascarpone

Postat de mirela0911

Reteta de prajitura cu morcovi si mascarpone

Iata cum se prepara Reteta de prajitura cu morcovi si mascarpone Blatul: Intr-un bol se cerne faina, se adauga zaharul, condimentele, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Se amesteca...

Citeste continuarea

Desert rulada cu ciocolata

Postat de sufletista

Desert rulada cu ciocolata

Blat-albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa si foarte tare. Adaugam galbenusurile si mixam bine pana ce se omogenizeaza....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2011, 21:33
anul asta fac si eu sirop de menta superbe dar dau portia mea mai departe
la 04.05.2011, 21:35
Miti cred ca esti la dieta...cum merge scumpa mea?
la 04.05.2011, 21:36
si mie imi place combinatiaaaaaaaa
la 04.05.2011, 21:36
Atunci ma bucur Rocsicuta draga
la 04.05.2011, 21:41
merge bine,pana luni nu ma cantaresc...la mine nu e asa de strict ca la boss, Am taiat zaharul si nu mai mananc dupa 8...astea sunt marile schimbari

Vezi toate comentariile (51)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking