Muraturi asortate picante

Postat de alinutzika in Muraturi
1 Sep 2011 | 11932 vizualizari
Muraturi asortate picante

La cererea sotului meu am facut o ciolomada, cu toate legumele gasite in gradina. Am facut-o picanta, ca sa fie pe gustul meu.

Ingrediente

  • 3 gogonele verzi
  • 2 ardei rosii
  • 2 gogosari rosii
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 3 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 4 ardei iuti
  • 1 capatana usturoi
  • 1 varza
  • 4 fire de telina
  • hrean
  • 1 plic pikant fix iute
  • 1 lingura cu varf sare grunjoasa
  • hrean

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie bucatele mai mari gogonelele, ardeii, gogosarii. Ceapa am taiat-o solzisori , iar morcovul rondele. Varza, fideluta.Usturoiul l-am lasat catei intregi.

Le-am amestecat bine pe toate si le-am sarat. Dupa ce s-au inmuiat putin (mai ales varza), le-am pus in galetute de smantana (va garantez ca stau). Pe fundul cutiilor am asezat cate un fir de telina, apoi ciolomada. Am adaugat si hrean. Sucul ramas de la ele, l-am pus cate putin in fiecare galetuta.

Am preparat pikantul fix si l-am adaugat pana deasupra legumelor.

Din cantitatea de mai sus mi-au iesit 3 galetute de smantana de 1kg si un borcanas de 400 g.

Am inchis galetuta si am trimis-o cu acceleratul spre camara...:))))))))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate picante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Muraturi asortate- picante

Postat de aliliana

Muraturi asortate- picante

 Toate legumele de mai sus au fost spalate si tocate. Au fost asezate intr-un bol. Intr-un ibirc am pus otetul, zaharul, sarea si l-am clocotit. L-am lasat putin la racorit cca 5-10 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2011, 10:01
chiar ma enervezi ...
eu cred ca la tine ziua are fro 36 de ore ... , mare noroc pe capul sotului tau , Alinuta draga
la 01.09.2011, 10:02
la 01.09.2011, 10:02
De ce,Diana?
face prea multe fata asta, nu?)))))
la 01.09.2011, 10:14
Acum ai mai completat ceva
hai ma' ca eu nu cred ca le face toate pe capul sotului))))
la 01.09.2011, 10:53

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking