Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco

Postat de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri
8 Dec 2016 | 4840 vizualizari
Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco

Azi m-a pedepsit nevasta si a trebuit sa gatesc. Rezultatul a fost pe masura, a spus ca ma va pedepsi mai des:))))

Ingrediente

  • 400 gr de cartofi
  • 300 gr de ton maruntit
  • 300 gr cascaval Delaco
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

      Cartofii i-am spalat si i-am fiert in oala sub presiune. Cand au fiert, i-am scurs de apa si i-am lasat la racit. Am taiat cartofii rondele pe care le-am asezat intr-un vas de yena, in felul urmator: un strat de cartofi, un strat de ton, unul de cascaval ras, pana cand ultimul strat a ramas de cartofi. Am taiat ceapa feliute subtiri si am pus-o deasupra cartofilor.

       Am introdus vasul la cuptor, timp de 10 minute, la 200 de grade C. Intre timp, am batut cele 2 oua cu sare si piper si le-am adaugat in vas peste ingrediente.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita

Postat de retetele_tinei

Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita

Cartofii se spala si se sterg.Rupem cate o bucata de folie de aluminiu, pt fiecare cartof. Cartofii se impacheteaza in folie de aluminiu si se aranjeaza in tava. Tava se da la cuptor, pana...

Citeste continuarea

Aperitiv drob de pui

Postat de comanligia

Aperitiv drob de pui

Mai intai am curatat prazul si ceapa si le-am spalat bine. Ficatul l-am prajit fara sare, ca sa nu se intareasca. Am tocat ceapa si prazul marunt si le-am calit in cratita cu uleiul in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2016, 18:16
Măi,măi ce te-ai experimentat!
la 08.12.2016, 18:20
Buni
la 08.12.2016, 19:31
bun bun
la 08.12.2016, 19:40
la 08.12.2016, 20:10
buna pedeapsa! a iesit ceva bun!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking