Ingrediente
- 400 gr de cartofi
- 300 gr de ton maruntit
- 300 gr cascaval Delaco
- 1 ceapa mare
- 2 oua
- sare
- piper
Mod de preparare
Cartofii i-am spalat si i-am fiert in oala sub presiune. Cand au fiert, i-am scurs de apa si i-am lasat la racit. Am taiat cartofii rondele pe care le-am asezat intr-un vas de yena, in felul urmator: un strat de cartofi, un strat de ton, unul de cascaval ras, pana cand ultimul strat a ramas de cartofi. Am taiat ceapa feliute subtiri si am pus-o deasupra cartofilor.
Am introdus vasul la cuptor, timp de 10 minute, la 200 de grade C. Intre timp, am batut cele 2 oua cu sare si piper si le-am adaugat in vas peste ingrediente.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|