Muşchi cu cârnaciori afumaţi şi ciuperci la cuptor

Postat de madi_marin in Porc
31 Oct 2011 | 9446 vizualizari
Muşchi cu cârnaciori afumaţi şi ciuperci la cuptor

Prânz de duminică rapid şi gustos.

Ingrediente

  • 500 g muşchiuleţ de porc
  • 2 carnaţi afumaţi
  • 300 g ciuperci mici
  • 2 linguri cu pastă de tomate
  • 4 căţei mari de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Muşchiul se spală, se sterge şi se taie felii.

Cârnaciorii se taie în bucaţele.

Ciupercile se curăţa.

Intr-o tavă de cuptor se pune puţin ulei. Se pun feliile de carne, bucăţelele de cârnaţi, ciupercile întregi, căţeii de usturoi feliaţi, 1 ceaşcă cu apă, sare şi piper. Se dă tava la cuptor la foc potrivit. Cand carnea e făcută se pune pasta de tomate. Se mai lasă 5 minute la cuptor.

Se serveşte cu piure de cartofi, mămăliguţă sau altă garnitură la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchi cu cârnaciori afumaţi şi ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de porc cu bere si legume

Postat de oanapl

Mancare de porc cu bere si legume

Tai carnea în felii groase de 1 cm și apoi în baghete sau fâșii lungi de 4-5 cm și late de 1 cm. Pe acestea le condimentezi moderat cu piper negru măcinat, usturoi granulat....

Citeste continuarea

Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

Postat de Valclaudia

Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu sare, pana se patrund. Carnea se taie bucati potrivite, se pune in tigaie, se adauga uleiul, laptele, legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2011, 21:30
nu te-ai zgarcit deloc la carne
la 31.10.2011, 21:47
Am inceput cu desertu la Sylvia ,dar acuma pap si carnitza super si pe deasupra si cu ciuperciiiiiiiiiiiiiii
la 31.10.2011, 22:10
bun rau
la 31.10.2011, 22:14
Vai mama...
la 31.10.2011, 22:31
ai ce alege din tot platoul...!

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking