Muşchi cu cârnaciori afumaţi şi ciuperci la cuptor

Postat de madi_marin in Porc
31 Oct 2011 | 9477 vizualizari
Muşchi cu cârnaciori afumaţi şi ciuperci la cuptor

Prânz de duminică rapid şi gustos.

Ingrediente

  • 500 g muşchiuleţ de porc
  • 2 carnaţi afumaţi
  • 300 g ciuperci mici
  • 2 linguri cu pastă de tomate
  • 4 căţei mari de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Muşchiul se spală, se sterge şi se taie felii.

Cârnaciorii se taie în bucaţele.

Ciupercile se curăţa.

Intr-o tavă de cuptor se pune puţin ulei. Se pun feliile de carne, bucăţelele de cârnaţi, ciupercile întregi, căţeii de usturoi feliaţi, 1 ceaşcă cu apă, sare şi piper. Se dă tava la cuptor la foc potrivit. Cand carnea e făcută se pune pasta de tomate. Se mai lasă 5 minute la cuptor.

Se serveşte cu piure de cartofi, mămăliguţă sau altă garnitură la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchi cu cârnaciori afumaţi şi ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de fasole cu pastrama de porc afumata

Postat de Pungasa_Rogue

Mancare de fasole cu pastrama de porc afumata

Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in 2-3 ape si se pune la fiert. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Carnea se feliaza si se...

Citeste continuarea

Pulpă de porc, ghebe și ceapă

Postat de panacris

Pulpă de porc, ghebe și ceapă

Pulpa de porc se feliază, ca și șnițelele, se asezonează de sare și piper, lăsându-le la rece cca. 10 minute. Între timp ceapa se curăță, se taie rondele, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2011, 21:30
nu te-ai zgarcit deloc la carne
la 31.10.2011, 21:47
Am inceput cu desertu la Sylvia ,dar acuma pap si carnitza super si pe deasupra si cu ciuperciiiiiiiiiiiiiii
la 31.10.2011, 22:10
bun rau
la 31.10.2011, 22:14
Vai mama...
la 31.10.2011, 22:31
ai ce alege din tot platoul...!

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking