Muschi de porc in sos la cuptor

Postat de pusikmea in Porc
25 Ian 2012 | 14731 vizualizari
Muschi de porc in sos la cuptor

Foarte bun si usor de facut.

Ingrediente

  • o bucata muschi de porc de cca 1 kg
  • 4 linguri tocana de legume/ bulion de casa/suc de rosii
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • busuioc uscat

Mod de preparare

Spalam carnea, dupa care o taiem feli de cca 2 cm grosime.

O condimentam cu sare, piper, boia si busuioc uscat si o lasam la rece 30 de minute.

Ungem o tava termorezistenta cu cele 2 linguri de ulei, asezam bucatile de muschi, peste care vom pune tocana de legume amestecata cu apa, completam cu apa pana acoperim carnea.

Dam la cuptorul preincalzit pentru cca 45 de minute la foc mediu.

Inainte cu 15 minute de a scoate tava din cuptor adaugam vinul si usturoiul pisat.

Noi am servit alaturi de un pilaf de orez si o salata verde.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschi de porc cu legume si otet balsamic

Postat de ctlina

Muschi de porc cu legume si otet balsamic

Se încălzește uleiul intr-o tigaie adanca. Puneti carnea si rumeniti-o pe toate partile. Se adauga ceapa, usturoiul tocat si morcovii taiati rondele. Adaugati mazarea boabe si...

Citeste continuarea

Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor

Postat de Satisfyyourcravings

Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.  Se presara carnea de porc cu mixul de condimente, sare si piper, apoi se prajeste in 2 linguri de ulei, la foc mediu spre mare, pana devine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2012, 15:10
ce bun,am si eu loc la masa?
la 25.01.2012, 15:18
la 25.01.2012, 15:21
tulaaaaaaaaai Doamne,ce muschii mei ai facut Dana
mor incet
la 25.01.2012, 15:22
mergi si papa, dia, ca-i pentru diete
la 25.01.2012, 15:26
gurita, e loc si pentru tine...ce ciudat imi pare sa-i spun altcuiva gurita decat lui doru ))

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking