Ingrediente
- 500 g mușchi de porc,
- 250 ml vin alb,
- 1,5 linguriță sare,
- 1 lingură mix mirodenii pentru murături: semințe de muștar, semințe de mărar, coriandru, ienupar boabe, cuișoare, ienibahar boabe, chilli,
- 1 lingură mix mirodenii pentru fripturi: boia dulce, cimbru, oregano, busuioc,
- 1 foaie de dafin mărunțită,
- Coriandru boabe, după gust,
- În plus, pentru crustă:
- 1 linguriță ulei,
- semințe de muștar, după gust,
- boia dulce, după gust
Mod de preparare
Pui într-un castron înalt mușchiul de porc și torni peste el vinul alb.
Presari mirodenii după gust. Eu am folosit mirodenii pe care mi le-am pregătit în diverse borcănele în diverse proporții: un mix pentru murături, mix pentru fripturi. Am mai adăugat în plus coriandru proaspăt măcinat (pentru că în mix era în proporție mai mică) și o foaie de dafin mărunțită. De asemenea, adaugi sare, după gust.
Presezi puțin carnea pentru a sta acoperită de lichid și dai la frigider peste noapte.
A doua zi, scurgi carnea de marinadă, o ungi cu puțin ulei, o freci doar cu puține mirodenii, cel mai important boia dulce, pentru o culoare frumoasă și semințe de muștar pentru crustă.
Așezi carnea în vasul de la aparatul crock-pot, setezi aparatul pe funcția high și îl lași 6 ore.
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2020/10/muschi-de-porc-la-crockpot.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la slow cookerul Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|