Muschi de porc rulat cu bacon

Postat de GeorgianaGrigorescu in Porc
21 Ian 2016 | 9399 vizualizari
Muschi de porc rulat cu bacon

Ingrediente

  • o bucata muschi de porc
  • 15 felii bacon
  • o ceapa
  • o bucata telina
  • un morcov
  • un pahar mic vin rosu
  • un pahar de apa
  • vegeta, boia dulce, piper, praf de usturoi, cimbru

Mod de preparare

Taiem bucata de muschi astfel incat sa obtinem o fasie mai lunga si nu foarte groasa (a se observa foto). Am batut cat am putut de bine carnea pe ambele parti. Am condimentat carnea pe ambele parti cu vegeta, boia dulce, piper, praf de usturoi,cimbru.

Pe o folie de aluminiu am asezat feliile de bacon. Peste ele am asezat bucata de carne si am rulat cu ajutorul foliei. Am obtinut un rulou mare pe care l-am impartit in doua.

Intr-un vas termorezistent am tocat ceapa,morcovul si telina, am asezat cele doua rulouri peste care am mai aruncat cateva bucati din legumele taiate, am turnat apa si vinul, am pus un capac si am introdus la cuptor la foc mediu pana s-au rumenit.

Eu am lasat carnea la cuptor pana s-a rumenit mai mult pentru ca asa ne place.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc rulat cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de porc cu praz si ardei copt

Postat de aliliana

Friptura de porc cu praz si ardei copt

Carnea de porc de spala, se portioneaza. Se condimenteaza cu sare, piper cimbru, usturoi taiat feliute.  Se pune intr-o tava la cuptor impreuna cu 200 ml vin alb. Se acopera cu folie de...

Citeste continuarea

Perisoare cu sos de rosii

Postat de deyutzky

Perisoare cu sos de rosii

Umplem o oala cu apa, adaugam putina sare si o punem pe foc, la fiert.  Intre timp, pregatim perisoarele: intr-un bol amestecam carnea tocata cu orezul, ouale, faina, sare si piper dupa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2016, 23:43
bun bun
la 21.01.2016, 23:52
la 22.01.2016, 00:19
Ce fain arata invelit in bacon!
la 22.01.2016, 05:42
delicios
la 22.01.2016, 05:57
Super bun!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking