Mușchi de Vită cu Legume

Postat de RataciriCulinare in Vita
29 Noi 2015 | 3361 vizualizari
Mușchi de Vită cu Legume

Cred ca nu mai are rost să înșir ingredientele, proteina animală este vedeta :), legumele acompaniază gustul

Ingrediente

Mod de preparare

Alegem o bucată frumoasă de mușchi de vită pe care o asezonăm cu sare, piper și cimbrișor (cimbrișorul potențează gustul cărnii, nu îl acoperă), lasăm carnea sa se odihnească în timp ce tăiem legumele în bucăți mari.
Într-o tigaie de teflon, de preferat cu fundul dublu, topim 200 grame de unt în care prăjim muschiul de vita, la foc mediu, timp de 4-5 minute pe fiecare parte. In timpul procesului termic nu înțepăm carnea și nu o presăm, în felul acesta o să își păstreze sucul în interior.
Scoatem mușchiul de vită pe o farfurie și îl acoperim. In tigaia în care am preparat bucata de carne sotăm legumele, dacă este necesar mai adăugăm un cub de unt.
Legumele sunt simplu de preparat, presarăm un praf de sare, în felul acesta le ajutăm sa se înmoaie, adaugăm piper și la sfârșit de tot un strop de cremă de oțet balsamic din vin rosu.

http://www.rataciriculinare.ro/muschi-de-vita-cu-legume/

Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchi de Vită cu Legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Beef Wellington cu galbiori de padure

Postat de mihaelar63

Beef Wellington cu galbiori de padure

 Bucata de carne se sareaza, se pipereaza si se prajeste pe toate partile in tigaia incinsa cu ulei de masline. Aceasta operatiune se face ca sa se sigileze porii de la carne. Se...

Citeste continuarea

Muschi de vita la cuptor

Postat de sebirizescu

Muschi de vita la cuptor

Carnea se unge cu ulei de masline,se condimenteaza pe ambele parti si se lasa acoperita la frigider pentru 24 ore. Se leaga cu ata alimentara,sa iasa uniform. Se prajeste intr-o tigaie in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2015, 16:30
Ce bine arata
la 29.11.2015, 16:31
Bun venit totusi n-a fi rau sa scrii si ingredientele,in caz ca vrem sa prestam si noi reteta)))
la 03.12.2015, 09:18
Perfect!!
la 03.12.2015, 18:45
ce super arata

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking