Muschiulet de porc cu piure de cartofi violet si dressing de fructe de padure

Postat de nico15 in Porc
18 Mai 2014 | 5225 vizualizari
Muschiulet de porc cu piure de cartofi violet si dressing de fructe de padure

Ingrediente

  • 150 g de muschiulet de porc
  • 100 g de cartofi
  • 30 g de unt,
  • nucsoara
  • Sare, piper, oregano
  • 30 g de bacon
  • Ulei de masline
  • 100 g de fr. de padure
  • 25 g de unt
  • 20-30 ml de vin rosu

Mod de preparare

Punem cartofi in coaja la fiert. Muschiuletul de porc il ungem cu ulei si il asezonam cu sare si piper. Asezam fasiile de bacon si vom rula muschiuletul il ele. Punem intr-o tigaie ulei  si tragem muschiuletul de porc cateva minute pe toate partile pana prinde alta culoare.

Facem un pat de legume, ce doriti dumneavoastra, eu am pus un cartof normal feliat rondela si am adaugat muschiuletul peste, dandu-l, 35-40 min la cuptor, la 180 de grade.

Atentie cartofii se fierb mai repede ca ceilalti. Ii scoatem ii scurgem de apa, ii pasam bine si adaugam unt.  Asezonam cu sare si un praf de nucsoara, foarte putin.

Intr-o tigaie punem unt si putin ulei si adaugam fructele de padure, lasam pana se-nmoaie si adaugam vinul, saram. Lasam sa scada, incercam consistenta sosului.

Eu am asezat piureul intr-o forma dreptunghiulara(dar dumneavoastra puteti decora cum considerati ca este mai interesant) am decorat cu o rosie cherry.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu piure de cartofi violet si dressing de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitele de porc in crusta din fulgi de mei

Postat de Valclaudia

Snitele de porc in crusta din fulgi de mei

Carnea se feliaza,apoi se bate pe ambele parti cu ciocanul de batut snitele. Presaram sare si piper dupa gust. Albusurile se bat putin cu furculita. Pe o farfurie intinsa punem fulgii de...

Citeste continuarea

Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin

Postat de panacris

Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin

Mușchiulețul se curăță, se spală și se crestează puțin. Condimentele se amestecă în mojar impreună cu puțin ulei, cu acest amestec se ”masează” mușchiuleții și se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2014, 15:26
Nico, cum ştii tu să le combini aşa, pe gusturi şi culori. Super!
la 18.05.2014, 16:04
super
la 18.05.2014, 16:11
Va multumesc sunteti foarte amabili.
la 18.05.2014, 17:38
la 18.05.2014, 18:11
Ce bunatate!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking