Muschiulet de porc cu sos de mere

Postat de Irina in Porc
24 Ian 2010 | 6627 vizualizari
Muschiulet de porc cu sos de mere

Din categoria "ce am mai scornit azi "...

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 mere mici
  • suc de rosii
  • 1 ceasca apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Muschiuletul se spala bine si se curata de pielita, se cresteaza din loc in loc si se asaza intr-un vas termorezistent. Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare, dupa care se adauga peste carne impreuna cu sucul de rosii, apa, sare si piper. Se acopera vasul cu un capac si se pune in cuptorul incalzit la 200 grade, vreme de o ora. Drept garnitura am fiert 3 cartofi in coaja, i-am taiat rondele si am format un pat pentru friptura. Pe cateva rondele de cartofi am aranjat cateva rondele de muschiulet, sos si am presarat patrunjel pentru a-i da culoare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de mere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ceafa de porc ca la Cluj

Postat de mihaelar63

Ceafa de porc ca la Cluj

 Ceafa de porc se feliaza in bucati grosute . Condimentati carnea cu boiadulce , cea afumata , cimbrisor , piper , pasta de ardei si sare . Masati carnea si o lasati la...

Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu gogosari in sos de rosii

Postat de merisor67

Cartofi taranesti cu gogosari in sos de rosii

Spălăm bine cartofii și îi punem la fiert în coajă, în apă cu puțină sare. Tocăm ceapa julien, kaizerul în bastonașe, scurgem gogoșarii și îi tocăm tot...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2010, 16:14
foarte frumos, vad ca incep sa va placa sa mancati carne cu mere , si noi asa mancam, cu compot/puree de mere.
, combinatia sarat-dulce de la mere e super, daca mananci o data devii dependent
la 24.01.2010, 16:25
Asa e, Rivka! Sosurile de fructe dau o savoare nemaipomenita oricarui fel de carne, iar Ioana mea e incantata de fiecare data.
la 24.01.2010, 16:32
poti face si tu compot de mere(din mere dulci) fara zahar si zdrobi pireu langa pireu cu carne pentru copii(ca si garnitura sau in loc de muratura)
la 24.01.2010, 16:40
mie imi plac mult combinatiile cu fructe! cred ca e super reteta! p.s.: bucatarul suprem nu intra pe internet azi? am o intrebare tehnica
la 24.01.2010, 17:23
Buna idee Rivka, dar cel mic nu mananca asa ceva. La el lucrurile sunt foarte clare: carnea o mananca doar cu legume sau piure de cartofi. Piureurile de fructe nu intra in meniul lui.Nici macar cele de legume... Doar noi, astia mari consumam.

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking