Muschiulet de porc cu sos de mere

Postat de Irina in Porc
24 Ian 2010 | 6615 vizualizari
Muschiulet de porc cu sos de mere

Din categoria "ce am mai scornit azi "...

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 mere mici
  • suc de rosii
  • 1 ceasca apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Muschiuletul se spala bine si se curata de pielita, se cresteaza din loc in loc si se asaza intr-un vas termorezistent. Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare, dupa care se adauga peste carne impreuna cu sucul de rosii, apa, sare si piper. Se acopera vasul cu un capac si se pune in cuptorul incalzit la 200 grade, vreme de o ora. Drept garnitura am fiert 3 cartofi in coaja, i-am taiat rondele si am format un pat pentru friptura. Pe cateva rondele de cartofi am aranjat cateva rondele de muschiulet, sos si am presarat patrunjel pentru a-i da culoare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de mere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Iahnie de fasole alba Domus cu carne de porc la slow cooker Crock Pot

Postat de mihaelar63

Iahnie de fasole alba Domus cu carne de porc la slow cooker Crock Pot

Fasolea se spala si se pune sa se inmmoaie in multa apa calduta pana a doua zi. Se scurge fasole de apa [ daca mai este] si se pune la fiert in slow cooker Crock Pot timp de 3 ore,...

Citeste continuarea

Carne de porc gatita la tuci

Postat de Constelatialeu

Carne de porc gatita la tuci

Pulpa de porc o taiem bucatele mai micute. Punem tuciul pe foc sa se incinga, adaugam uleiul, apoi bucatelele de carne, presaram un pic de sare, lasam focul foarte mic, adaugam o ceasca cu apa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2010, 16:14
foarte frumos, vad ca incep sa va placa sa mancati carne cu mere , si noi asa mancam, cu compot/puree de mere.
, combinatia sarat-dulce de la mere e super, daca mananci o data devii dependent
la 24.01.2010, 16:25
Asa e, Rivka! Sosurile de fructe dau o savoare nemaipomenita oricarui fel de carne, iar Ioana mea e incantata de fiecare data.
la 24.01.2010, 16:32
poti face si tu compot de mere(din mere dulci) fara zahar si zdrobi pireu langa pireu cu carne pentru copii(ca si garnitura sau in loc de muratura)
la 24.01.2010, 16:40
mie imi plac mult combinatiile cu fructe! cred ca e super reteta! p.s.: bucatarul suprem nu intra pe internet azi? am o intrebare tehnica
la 24.01.2010, 17:23
Buna idee Rivka, dar cel mic nu mananca asa ceva. La el lucrurile sunt foarte clare: carnea o mananca doar cu legume sau piure de cartofi. Piureurile de fructe nu intra in meniul lui.Nici macar cele de legume... Doar noi, astia mari consumam.

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking