Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor

Postat de lilik in Porc
10 Apr 2011 | 12007 vizualizari
Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor

cam lung titlul.....merita sa-l incercati.

Ingrediente

  • 1 bucata muschiulet de porc(400-500 gr)
  • bacon crud(7-8 felii)
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2 pahare cu apa
  • 2 ramurele de rozmarin
  • sare,piper
  • 1 cubulet de unt
  • putin oregano(sau ce condimente va plac)

Mod de preparare

Acoperim bucata de muschi cu baconul si o legam cu ata ca sa nu se desfaca si punem si ramurelele de rozmarin cand legam.Condimentam si punem in tava unde il vom face impreuna cu untul sa se rumeneasca pe toate partile apoi stingem cu vinul,punem si apa,sare si piper daca mai e nevoie si dam la cuptorul incins la 170-180° pana se rumeneste frumos(eu l-am lasat cam 1 ora si jumatate).

Intoarceti muschiuletul pe toate partile si daca scade lichidul din tava mai puneti cate un pahar de vin si unul de apa.

Cand e gata feliti si serviti cu sosuletul format in tava  deasupra si ce garnitura doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Papricas cu carne de porc

Postat de eumimi

Papricas cu carne de porc

Ceapa si ardeiul tocate se pun la calit pentru 7-8 min. Adaugam si carnea taiata cuburi si lasam 15 min. la calit, pana cand devine albicioasa. Adaugam pasta de tomate, 1 cana de apa sa...

Citeste continuarea

Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu

Postat de eumimi

Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu

Curatam ceapa si o taiem julienne. Calim ceapa timp de 10 minute in uleiul incins, iar la final adaugam chimenul si mai lasam inca 1 minut pe foc.  Punem carnea intr-un vas, adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2011, 23:12
hiii, cum arata!!!!
la 10.04.2011, 23:16
gaby
la 10.04.2011, 23:21
oh da...merita incercat
la 10.04.2011, 23:50
chiar ca arata
la 11.04.2011, 00:12
merci frumos

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking