Muschiulet de porc impletit

Postat de merisor67 in Porc
13 Oct 2013 | 129585 vizualizari
Muschiulet de porc impletit

Am cumparat niste muschiulet de porc din piata si m-am gandit sa-l prepar altfel decat o friptura obisnuita, asa ca l-am impletit frumos si l-am impanat cu o sunculita taraneasca si mult usturoi.

Ingrediente

  • 3 buc muschi de porc (900 gr)
  • 150 g sunculita taraneasca
  • 2 capatani usturoi
  • condimente:piper, cimbru, busuioc, boia de ardei iute
  • sare dupa gust
  • 200 ml ulei
  • 50 ml apa
  • 200 ml vin rosu
  • 150 g ketchup dulce

Mod de preparare

Feliem fiecare bucata de muschiulet de porc in trei, dar lasam cate un capat intreg si batem usor cele trei felii cu ciocanul de snitele.

Din condimente, putin ulei si sare, facem un sos cu care ungem fiecare felie de muschiulet.

Feliem sunculita cat de subtire putem.

Usturoiul il curatam si il taiem marunt.

Impletim cele trei bucati de muschiulet si asezam printre impletituri felii de sunculita si bucati de usturoi.

Punem ulei si apa intr-o tava, asezam muschiuletul de porc si dam la cuptor la 200 de a grade pentru 50 de minute.

Din cand in cand intoarcem muschiuletul de porc de pe o parte pe alta si il stropim cu vin.

Cu 5 minute inainte de stigerea cuptorului ungem feliile de muschiulet cu putin ketchup dulce.

Iese foarte fraged si gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (82)
Retete similare

Muschiulet impletit cu bacon si ciuperci

Postat de rocsi_1612

Muschiulet impletit cu bacon si ciuperci

Spalam muschiuletul si il stergem cu servetele de bucatarie. Il asezam pe tocator, taiem 3 fasii pe lung de grosimi aproximativ egale, insa un capat il lasam intreg. Intr-un bol, amestecam...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc impletit, preparat la slow cooker Crock-Pot

Postat de merisor67

Muschiulet de porc impletit, preparat la slow cooker Crock-Pot

Clatim muschiuletul de porc cu putina apa si il uscam bine tamponandu-l cu prosoape absorbante de hartie, apoi feliem fiecare bucata in trei, lasand un capat intreg. Curatam usturoiul, il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.10.2013, 18:31
Uoooaaauuuuu! Sa vada omul meu asa ceva....
la 13.10.2013, 18:32
Miroase a inca,putea sa fie si cu pletele-n vant,ca nu refuzam...
la 13.10.2013, 18:32
Corina, ce m-am speriat!)))
Am citit "Huooooo"
la 13.10.2013, 18:33
Cu Huooooo sunt eu...
la 13.10.2013, 18:33
Cleme, e o idee sa-l prepar data viitoare despletit

Vezi toate comentariile (82)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking