Muschiulet de porc impletit II

Postat de corina241 in Porc
9 Oct 2012 | 7618 vizualizari
Muschiulet de porc impletit II

Ingrediente

  • 1 muschiulet fraged de porc
  • fire de ceapa verde
  • usturoi uscat
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Muschiuletul de porc proaspat se taie pe lung in 3 fasii egale(aproximativ) ,dar nu pana la capat.Se lasa la unul din capete o portiune de 5 cm intreaga.Aici vom pune fasiile de ceapa verde pe lungimea muschiului si incepem sa impletim in 3.La capat prindem cu scobitori pentru a nu se desface.

Intr-un vas de yenna punem 3-4 linguri uneli de masline,cativa catei de usturoi infipti in muschiulet,presaram condimentele,apoi completam cu o cescuta mica de apa si cativa cartofi taiati in bucati.

Se lasa la cuptor cu capac cca 20 minute,iar pentru alte 10 minute tinut la cuptor dam capacul la o parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit II" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Muschiulet impletit cu bacon si ciuperci

Postat de rocsi_1612

Muschiulet impletit cu bacon si ciuperci

Spalam muschiuletul si il stergem cu servetele de bucatarie. Il asezam pe tocator, taiem 3 fasii pe lung de grosimi aproximativ egale, insa un capat il lasam intreg. Intr-un bol, amestecam...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc impletit, preparat la slow cooker Crock-Pot

Postat de merisor67

Muschiulet de porc impletit, preparat la slow cooker Crock-Pot

Clatim muschiuletul de porc cu putina apa si il uscam bine tamponandu-l cu prosoape absorbante de hartie, apoi feliem fiecare bucata in trei, lasand un capat intreg. Curatam usturoiul, il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2012, 11:34
bunnnnn
la 09.10.2012, 11:40
excelent
la 09.10.2012, 12:37
DELİCİOS..
la 09.10.2012, 12:41
la 09.10.2012, 12:49
Foarte foarte bun

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking