Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin

Postat de panacris in Porc
24 Mar 2013 | 19709 vizualizari
Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin

Un fel principal sățios și gustos!

Ingrediente

  • mușchiuleț de porc 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • curyy,
  • rozmarin,
  • oregano,
  • cimbru,
  • cartofi albi cca. 1500 g,
  • ulei de măsline aromat cu usturoi

Mod de preparare

Mușchiulețul se curăță, se spală și se crestează puțin. Condimentele se amestecă în mojar impreună cu puțin ulei, cu acest amestec se ”masează” mușchiuleții și se pun la prăjit, într-o tavă termorezistentă, la cuptor ptr cca. 15 minute, neacoperit, întorcîndu-se pe fiecare parte.

Între timp se curăță cartofii, se feliază se asezonează cu sare, rozmarin și ulei de măsline, apoi se așează sub și deasupra mușchiuleților ”perpeliți” , se presară boia de ardei dulce, se acoperă cu folie de aluminiu și se dau la cuptor, cca. 45 de minute la 250 grade. Spre final se descoperă și se mai lasă cca. 5 minute ca să se rumenească.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulas cu afumatura si cartofi

Postat de rocsi_1612

Gulas cu afumatura si cartofi

Spalam bucatile de gulas si costita, le tamponam cu un servetel. Curatam ceapa, o tocam, morcovul il decojim, il facem cubulete, ardeiul il facem bucatele. Incingem uleiul intr-o cratita, rumenim...

Citeste continuarea

Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor

Postat de reisnaor_2006

Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor

       Pulpa de porc trebuie sa fie degresata si dezosata. Se spala, se zvanta si se portioneaza bucati mai groase.Acestea se dau cu putin ulei, se condimenteaza,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2013, 21:09
Ce bunatate
la 24.03.2013, 21:11
o portie pe cinste...!imi place !
la 24.03.2013, 21:16
Uff ce bun!!
la 24.03.2013, 21:16
Cartofi cu rozmarin......buuuni!:-nd
la 24.03.2013, 21:20
Ce reteta bunaaaaa

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking