Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin

Postat de panacris in Porc
24 Mar 2013 | 19726 vizualizari
Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin

Un fel principal sățios și gustos!

Ingrediente

  • mușchiuleț de porc 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • curyy,
  • rozmarin,
  • oregano,
  • cimbru,
  • cartofi albi cca. 1500 g,
  • ulei de măsline aromat cu usturoi

Mod de preparare

Mușchiulețul se curăță, se spală și se crestează puțin. Condimentele se amestecă în mojar impreună cu puțin ulei, cu acest amestec se ”masează” mușchiuleții și se pun la prăjit, într-o tavă termorezistentă, la cuptor ptr cca. 15 minute, neacoperit, întorcîndu-se pe fiecare parte.

Între timp se curăță cartofii, se feliază se asezonează cu sare, rozmarin și ulei de măsline, apoi se așează sub și deasupra mușchiuleților ”perpeliți” , se presară boia de ardei dulce, se acoperă cu folie de aluminiu și se dau la cuptor, cca. 45 de minute la 250 grade. Spre final se descoperă și se mai lasă cca. 5 minute ca să se rumenească.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de cartofi cu afumatura

Postat de MotanLaOale

Mancare de cartofi cu afumatura

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Ardeiul se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se...

Citeste continuarea

Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

Postat de Constelatialeu

Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

Bucata de pulpa o portionam, apoi presaram sare si condimente de Provance, asezam intr-un vas de ceramica, acoperim cu hartie de copt si bagam la cuptor la foc mediu cca 1 ora, apoi scoatem din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2013, 21:09
Ce bunatate
la 24.03.2013, 21:11
o portie pe cinste...!imi place !
la 24.03.2013, 21:16
Uff ce bun!!
la 24.03.2013, 21:16
Cartofi cu rozmarin......buuuni!:-nd
la 24.03.2013, 21:20
Ce reteta bunaaaaa

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking