Ingrediente
- Am folosit:
- 1 muschiulet de porc (eu ii spun pestisor)
- 2 catei usturoi
- 1 cepsoara
- 150 gr porumb boabe din conserva
- 250 gr fasole rosie din conserva
- sos soia
- cimbru,
- curry,
- boia
- rosii uscate
- 4 feliute carnat chorizo
- 1 buchetel brocoli
Mod de preparare
Muschiuletul l-am sectionat pe lungine (nu de tot,doar cat sa se desfaca asa ca o carte),l-am batut cu ciocanul de carne pana cand s-a aplatizat. Porumbul,fasolea,usturoiul,cepsoara si carnatul chorizo le-am bagat la blender pentru a face o pasta din ele.Rosiile uscate le-am taiat marunt si intr-o tigaie incinsa cu putin ulei am pus apoi rosiile si pasta obtinuta la blender si le-am lasat 2-3 minute la foc iute pentru a se combina toate aromele intre ele.Am asezonat cu sos soia,curry si boia,iar apoi am pus aceasta compozitie in muschiulet. Am rulat partile laterale si capetele si le-am prins cu scobitori si am asezat muschiul intr-o tava cu putin ulei,deasupra am pus cimbru si am dat la cuptor pentru 1 1/2 ore.
Brocoli l-am taiat buchetele si l-am oparit in apa cu sare 2-3 min,apoi intr-o tava am pus putin ulei,cateva boabe de porumb si fasole pe care le pastrasem din conserve si am tras putin la tigaie,am adaugat si brocoli oparit.
A iesit o mancare gustoasa cu aroma mexicana
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc mexican si salata calda de legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|