Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie

Postat de mihaelar63 in Vita
23 Ian 2020 | 1959 vizualizari
Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie

,,Bunatati pentru Craciun ""   Am preparat  un pranz rapid cu muschiulet de vitel . Alaturat am pus o salata de cruditati si un pahar de vin rosu . Nimic complicat dar delicios .

Ingrediente

  • 500 gr muschiulet de vitel
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura rasa salvie uscata si maruntita
  • 1 lingurita boia dulce afumata
  • 1lingurita piper rosu boabe
  • 1 lingurita cimbru verde tocat
  • sare

Mod de preparare

  1.  Carnea de vitel se portioneaza in felii nu foarte subtiri .
  2.  Carnea se pune la prajit in uleiul amestecat cu unt .
  3. Usturoiul se curata ,se taie si se pune peste carne .
  4. Presarati pe deasupra salvia uscata si boiaua afumata .
  5. Prajiti muschiuletul de vitel  pe ambele parti .
  6. Spre sfarsit se aduga piperul rosu .
  7. Tot acum se sareaza.
  8. Carnea de vita/ vitel este indicat sa sareze spre sfarsitul prepararii .Astfel ea va ramne frageda .
  9.  Pentru prospetime presarati la servire cimbru verde tocat .
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv cu pâine, roșii și brânză gorgonzola

Aperitiv cu pâine, roșii și brânză gorgonzola ideal pentru orice ocazie.

citeste mai mult
Aperitiv cu pâine, roșii și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Muschi de vita la cuptor

Postat de sebirizescu

Muschi de vita la cuptor

Carnea se unge cu ulei de masline,se condimenteaza pe ambele parti si se lasa acoperita la frigider pentru 24 ore. Se leaga cu ata alimentara,sa iasa uniform. Se prajeste intr-o tigaie in...

Citeste continuarea

Friptura de vacuta cu cartofi gratinati

Postat de mihaelar63

Friptura de vacuta cu cartofi gratinati

Carnea de vacuta se lasa bucata intreaga, se sareaza si se pipereaza. Prajiti carnea pe toate partile cate 5 minute in putin unt amestecat cu ulei. Cartofii se coc la cuptor, se curata si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2020, 09:29
la 23.01.2020, 09:43
Tare bună și sănătoasă, carnea de vițel...!
la 23.01.2020, 10:06
bunaa
la 23.01.2020, 10:09
Minunata!
la 23.01.2020, 10:12
Yammi

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking