Ingrediente
- 500 gr muschiulet de vitel
- 3 catei usturoi
- 3 linguri ulei
- 1 lingura unt
- 1 lingura rasa salvie uscata si maruntita
- 1 lingurita boia dulce afumata
- 1lingurita piper rosu boabe
- 1 lingurita cimbru verde tocat
- sare
Mod de preparare
- Carnea de vitel se portioneaza in felii nu foarte subtiri .
- Carnea se pune la prajit in uleiul amestecat cu unt .
- Usturoiul se curata ,se taie si se pune peste carne .
- Presarati pe deasupra salvia uscata si boiaua afumata .
- Prajiti muschiuletul de vitel pe ambele parti .
- Spre sfarsit se aduga piperul rosu .
- Tot acum se sareaza.
- Carnea de vita/ vitel este indicat sa sareze spre sfarsitul prepararii .Astfel ea va ramne frageda .
- Pentru prospetime presarati la servire cimbru verde tocat .
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|