Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie

Postat de mihaelar63 in Vita
23 Ian 2020 | 1940 vizualizari
Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie

,,Bunatati pentru Craciun ""   Am preparat  un pranz rapid cu muschiulet de vitel . Alaturat am pus o salata de cruditati si un pahar de vin rosu . Nimic complicat dar delicios .

Ingrediente

  • 500 gr muschiulet de vitel
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura rasa salvie uscata si maruntita
  • 1 lingurita boia dulce afumata
  • 1lingurita piper rosu boabe
  • 1 lingurita cimbru verde tocat
  • sare

Mod de preparare

  1.  Carnea de vitel se portioneaza in felii nu foarte subtiri .
  2.  Carnea se pune la prajit in uleiul amestecat cu unt .
  3. Usturoiul se curata ,se taie si se pune peste carne .
  4. Presarati pe deasupra salvia uscata si boiaua afumata .
  5. Prajiti muschiuletul de vitel  pe ambele parti .
  6. Spre sfarsit se aduga piperul rosu .
  7. Tot acum se sareaza.
  8. Carnea de vita/ vitel este indicat sa sareze spre sfarsitul prepararii .Astfel ea va ramne frageda .
  9.  Pentru prospetime presarati la servire cimbru verde tocat .
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu carne de vitel

Postat de oanapl

Placinta cu carne de vitel

Pui la încins o tigaie mare, antiaderentă cu uleiul de măsline și rumenești carnea tocată. Lucrezi la foc mare și spargi cocoloașele de carne cu o spatulă ametescând mereu....

Citeste continuarea

Sarmale din varza murata cu carne de vita

Postat de Mihaela11_jo

Sarmale din varza murata cu carne de vita

La varza murata( productie proprie dupa reteta regretatului Radu Anton Roman) i se taie cotorul si se desfac frunzele; frunzele mai mari se taie in jumatati. La carnea macinata se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2020, 09:29
la 23.01.2020, 09:43
Tare bună și sănătoasă, carnea de vițel...!
la 23.01.2020, 10:06
bunaa
la 23.01.2020, 10:09
Minunata!
la 23.01.2020, 10:12
Yammi

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking