Napolitane Cioco Duo

Postat de mon in Dulciuri
4 Mai 2012 | 8846 vizualizari
Napolitane Cioco Duo

Ingrediente

  • 3 foi napolitana

crema 1:

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 100 g margarina
  • 2 linguri de cacao
  • 1/2 dintr-un pachet mare de biscuiti

crema2:

  • 200 g zahar
  • 50 ml apa
  • 100 g margarina
  • 200 g lapte praf

Mod de preparare

Fierbem pe baie de abur ouale cu zaharul,margarina si cacaua 20-25 minute,apoi punem biscuiti sfaramati pana se ingroasa crema; punem aceasta crema intre 2 foi.

crema2:zaharul impreuna cu apa il punem la fiert pana se leaga siropul apoi adaugam margarina

lasam pana se topeste si luam cratita de pe foc.

Adaugam laptele praf ai amestecam bine sa nu ramana cocoloase

punem aceasta crema peste foile lipite cu crema1 si mai adaugam o foaie.

Peste ultima foaie punem o tava sau ceva greu ca sa se preseze foile.Cand s-a racit taiem cu un cutit ud foile de napolitana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane Cioco Duo" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biscuiti simpli cu gem

Postat de simona72

Biscuiti simpli cu gem

Pentru aceasta reteta eu am folosit robotul planetar din dotare. Dar merge la fel de bine si de usor si cu mana sau cu mixerul...cu robotul, intradevar, reducem timpul de preparare al aluatului....

Citeste continuarea

Pariziene cu branza si stafide

Postat de oanapl

Pariziene cu branza si stafide

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald.  Cerni faina intr-un castron si adaugi in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2012, 08:40
la 05.05.2012, 10:45
la 05.05.2012, 11:00
Foarte buna!!
la 05.05.2012, 11:10
la 05.05.2012, 12:09
buna

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking