Negresa a la Miha

Postat de LUK in Prajituri
8 Aug 2011 | 7767 vizualizari
Negresa a la Miha

Prajitura Negresa este facuta dupa reteta Mihai,"Negresa cu ciocolata alba si nuci caramelizate"..Eu am facut varianta simpla. Multumesc ..a fost foarte buna!

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150gr zahar
  • 100ml ulei
  • 200ml lapte
  • 250gr faina
  • 3 linguri gem(de care va place)
  • 3 linguri de cacao
  • 1 praf de copt
  • putina sare

Mod de preparare

Haideti sa vedem cum se prepara aceasta delicioasa negresa

Mixam bine ouale cu zaharul si cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul.Adaugam apoi uleiul si mixam in continuare.Punem si gemul si amestecam usor.Turnam si laptele si amestecam.Incorporam cacao si praful de copt in faina apoi o turnam usor peste compozitia lichida.Omogenizam.

Ungem o tava cu unt si turnam compozitia.Coacem cca 40min in cuptorul preincalzit la 150 de grade(foc mediu).Inainte de portionare lasati negresa sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa a la Miha" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mousse cu capsuni si branza mascarpone Delaco

Postat de gusti

Mousse cu capsuni si branza mascarpone Delaco

 Se combina zaharul cu 60 ml apa intr-o cratita mica, se amesteca putin, pana zaharul se dizolva. Gelatina se pune peste siropul de zahar si se amesteca pana se dizolva. Se lasa la...

Citeste continuarea

Desert tarta cu capsuni

Postat de rocsi_1612

Desert tarta cu capsuni

Aluatul : Intr-un bol puneti untul rece taiat cuburi. Adaugati oul, smantana, un praf de sare si indulcitorul. Amestecati usor cu mana, apoi adaugati jumatate din cantitatea de faina cernuta....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2011, 22:57
si daca tot sunt prima o sa infulec cateva
la 08.08.2011, 23:45
Mihaela doar nu crezi ca te las sa papi singura????
delicioasaaa
la 08.08.2011, 23:50
tare buna
la 09.08.2011, 00:38
Delicioasa negresa asta
la 09.08.2011, 07:11
Cu incredere fetelelor ca e buna

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking