Ingrediente
- 2pahare de 300 ml suc de piersici
- zahar 2 pahare
- ulei floarea soarelui 1 pahar
- gem de casa 8 linguri
- 2 lingurite praf de copt
- cacao 6 lingurite
- stafide 200 g
- faina alba 4 pahare
- zahar pudra pt glazura
Mod de preparare
Intr-un vas punem zaharul, sucul de piersici si uleiul si batem cu mixerul pana ce se topesc granulele de zahar sa fim siguri ca e topit, in alt vas punem faina ,cacaoa si praful de copt si amestecam bine dupa care le incorporam in compozitia cu zaharul .
Se adauga putin cate putin ca sa nu faca cocoloase. Adaugam gemul de casa si amestecam bine dupa care urmeaza stafidele si amestecam bine de tot,
Intr-o tava de cuptor mare, unsa si tapetata cu faina varsam compozitia si la cuptorul preincalzit o lasam 40 min,
O lasam sa se raceasca si o putem decora cu zaharul pudra , apoi o putem taia si aseza pe platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|