Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa

Postat de Valclaudia in Prajituri
9 Aug 2015 | 5986 vizualizari
Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa

o prajitura ieftina, foarte usor de preparat si neasteptat de gustoasa :)

Ingrediente

  • 550 ml apa minerala
  • 200 g zahar tos
  • 400 g faina alba proaspat cernuta
  • 50 g cacao
  • 100 g nuca de cocos (fulgi)
  • 50 g seminte de in
  • 75 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura otet de mere
  • un praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri seminte de in
  • 2 linguri seminte de canepa

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Intr-un castron incapator punem apa minerala,otetul si uleiul.

Adaugam in ce ordine vrem ingredientele uscate (mai putin cele doua linguri seminte de in si cele de canepa, pe care le vom folosi la decorat) si mixam foarte bine sa se omogenizeze amestecul.

Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina si turnam amestecul obtinut, apoi nivelam cu lingura.

Presaram semintele de in si de canepa, apoi dam tava la cuptor pentru 40 minute (la 180 grade).

Scoatem prajitura din cuptor atunci cand trece testul cu scobitoarea.

Lasam la racit si portionam.

Dupa preferinta o puteti presara cu zahar pudra dar e destul de dulce si aratoasa asa decorata cu seminte....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert rulada cu crema de capsuni, seminte de chia si fistic

Postat de Oana

Desert rulada cu crema de capsuni, seminte de chia si fistic

Pregatiti mai intai crema: amestecati cu un mixer galbenusurile cu zaharul si amidonul, apoi turnati laptele fierbinte si omogenizati cu telul, sa nu se formeze cocoloase. Puneti...

Citeste continuarea

Savarine din aluat dospit

Postat de merisor67

Savarine din aluat dospit

Punem laptele la incalzit si diluam in el zaharul si drojdia uscata. Cernem faina intr-un vas si facem o adancitura la mijloc, unde turnam laptele caldut si uleiul. Omogenizam bine totul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2015, 22:07
la 09.08.2015, 22:16
la 09.08.2015, 22:22
faci numai bunatati interesante
la 09.08.2015, 23:08
Vai ce pofta mi-ai facut . Acuma imi vine saprepar
la 09.08.2015, 23:17
Wow ce bine arata!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking