Negresa marmorata

Postat de katty in Prajituri
19 Feb 2015 | 3367 vizualizari
Negresa marmorata

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 250 gr ciocolata neagra
  • 250 gr zahar+50 gr
  • 5 oua medii
  • 50 gr faina+1 lingura
  • 85 gr cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 gr crema de branza

Mod de preparare

Tocam fin 150 gr ciocolata, iar restul grosier. Punem ciocolata tocata fin intr-un bol si o topim la bain-marie sau in cuptorul cu microunde si o lasam sa se raceasca putin. Punem untul si zaharul intr-un bol mai mare si le batem pana obtinem o crema lejera. Adaugam 4 oua, pe rand, amestecand bine dupa fiecare, apoi incorporam faina cernuta, cacaua, praful de copt si putina sare. La final adaugam ciocolata topita si cea tocata grosier.

Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem branza intr-un bol si o amestecam cu oul ramas, 50 gr zahar si lingura de faina. Presaram gramajoare din acest amestec peste compozitia turnata anterior. Unim cele 2 compozitii cu ajutorul unei scobitori cu miscari ondulatorii. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade cam 30 de minute.

Lasam prajitura sa se raceasca inainte de a o portiona.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa marmorata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Negresa marmorata cu crema de branza

Postat de Elena_Daria

Negresa marmorata cu crema de branza

Untul se topeste partial la microunde, se adauga peste el zaharul pudra, apoi se mixeaza pana se intareste iar. Obtinem o crema pufoasa. Ciocolata se topeste pe baie de aburi impreuna cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2015, 10:24
la 19.02.2015, 11:05
la 19.02.2015, 12:30
la 19.02.2015, 18:32
la 19.02.2015, 21:47
Mmmm...

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking