Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata

Postat de AdrianaIordan in Vegan / Raw vegan
22 Feb 2019 | 4925 vizualizari
Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata

De ce ai nevoie pentru a face o prajitura delicioasa, raw-vegana si rapida ? Raspunsul este clar : ingrediente de buna calitate  si multa creativitate  in reteta de mai jos mi-au iesit 10 bucati satioase de prajitura, insa le puteti decupa cum doriti si sub orice forma.

Ingrediente

  • 150 g curmale ( de preferat sa le hidratati cateva ore inainte) 
  • 70 g nuci romanesti 
  • 70 g nuci braziliene ( optional) 
  • 40 g fistic decojit 
  • 100 g faina de cocos 
  • 1 lg seminte de chia 
  • 3 lg de cacao raw 
  • 1 lg ulei de cocos topit 
  • 1 lgt extract de vanilie 
  • 40 g goji 
  • 2,3 lg de apa filtrata

Mod de preparare

Incepeti prin a procesa la un robot de bucatarie nucile. Eu am preferat sa pastrez putina textura si neaparat pastrati putin fistic si goji pentru decor 
Dupa ce ati procesat bine nucile, adaugati uleiul de cocos topit, faina de cocos, extractul de vanilie, semintele de chia si apa daca este nevoie.
Intr-o tava de dimensiuni mai mici, tapetati cu putina hartie de copt si turnati compozitia si presati-o foarte bine!
Tineti la congelator pana ce se intareste destul de bine, eu am tinut-o 30 de minute, dupa care am putut sa o tai destul de usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Retete similare

Otet de mere cu miere de albine, facut in casa

Postat de Bucataras

Otet de mere cu miere de albine, facut in casa

Spala bine merele si curata-le de partile stricate sau lovite. Umple cu mere o treime din borcanul de sticla, adauga 200 ml miere de albine si 600 ml apa.  Acopera cu un tifon curat,...

Citeste continuarea

Crema de avocado cu banane

Postat de AdrianUdrea

Crema de avocado cu banane

Se curata avocado de sambure si de coajă. Se taie avocado in doua, transversal, apoi se rasuceste una din parti si se separă de sambure. Se scoate samburele cu o lingura si tot cu lingura se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2019, 16:07
Helloooo! Bine ai venit în marea familie a Bucătăraşilor! Un dulce foarte fain! -bd Spor şi succes!
la 22.02.2019, 16:31
Bine ai venit! Ce desert apetisant ne-ai adus!
la 22.02.2019, 16:57
Heeeeei! Bun venit în comunitatea bucătărașilor! Minunat desert ne-ai adus!
la 22.02.2019, 17:16
Bun venit, Adriana!
Si eu vrea sa fac ceva in genul, m-am dotat cu niste curmale, sa vad cand ma si mobilizez.
la 22.02.2019, 17:24
Bine ai venit! Ce bun trebuie sa fie!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking