Ingrediente
- 150 g curmale ( de preferat sa le hidratati cateva ore inainte)
- 70 g nuci romanesti
- 70 g nuci braziliene ( optional)
- 40 g fistic decojit
- 100 g faina de cocos
- 1 lg seminte de chia
- 3 lg de cacao raw
- 1 lg ulei de cocos topit
- 1 lgt extract de vanilie
- 40 g goji
- 2,3 lg de apa filtrata
Mod de preparare
Incepeti prin a procesa la un robot de bucatarie nucile. Eu am preferat sa pastrez putina textura si neaparat pastrati putin fistic si goji pentru decor
Dupa ce ati procesat bine nucile, adaugati uleiul de cocos topit, faina de cocos, extractul de vanilie, semintele de chia si apa daca este nevoie.
Intr-o tava de dimensiuni mai mici, tapetati cu putina hartie de copt si turnati compozitia si presati-o foarte bine!
Tineti la congelator pana ce se intareste destul de bine, eu am tinut-o 30 de minute, dupa care am putut sa o tai destul de usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|