Novac cu pastai galbene la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Peste
7 Dec 2017 | 1436 vizualizari
Novac cu pastai galbene la cuptor

Am mai adus o reteteta pentru iubitorii de peste, ca tot este dezlegare in aceste zile si poate va ajuta o idee noua.

Ingrediente

  • 8 bucati peste novac proaspat
  • 300 gr pastai galbene late (eu am folosit congelate)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 200 gr rosii cherry (tot congelate am folosit)
  • 2-3 felii de telina (asta este optional, doar daca va place)
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 linguri suc de rosii de casa
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Curatati usturoiul si il pisati.
Il puneti intr-un bol cu sare, piper, boia dulce si ulei.
Adaugati pestele, amestecati bine.
Il acoperiti si il dati o ora la frigider.
Pastaile impreuna cu telina, le fierbeti 25 de minute, cu putina sare si piper.
Dupa, le scurgeti bine de apa si le asezati intr-un vas de ceramica.
Ceapa curatata o taiati pe jumatate, apoi o taiati solzisori.
Morcovul il decojiti si il taiati rondele.
Peste pastai puneti ceapa, morcovul si rosiile cherry.
Le condimentati bine cu sare si piper.
Scoateti pestele de la rece, asezati-l peste legume, turnati si jumatate de cana cu apa.
Acoperiti vasul, il introduceti in cuptorul incins, la o temperatura de 180 de grade, pentru o ora si 20 de minute.
Dupa acest timp, descoperiti pestele, puneti sucul de rosii.
Il mai lasati in cuptor 20-30 de minute.
Cand este gata, il scoateti din cuptor, il lasati putin sa se racoreasc, apoi serviti.

Presarati putin patrunjel verde tocat, deasupra.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Novac cu pastai galbene la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Retete similare

Pasta de ton cu castraveti murati

Postat de mirela0911

Pasta de ton cu castraveti murati

Mai intai se pune pestele ton maruntit intr-o sita sa se scurga bine de ulei, eventual chiar presat cu dosul unei linguri pentru a se scurge mai bine. Castravetii murati se taie in cubulete...

Citeste continuarea

Chiftele din salau cu sos de rosii si busuioc

Postat de simona72

Chiftele din salau cu sos de rosii si busuioc

Pestele se taie in bucati si se da prin masina de tocat carne sau se marunteste la robot. Se pune carnea intr-un castron, se adauga restul ingredientelor si se amesteca cu mana sau cu lingura....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 07.12.2017, 21:32
Foarte bun, mai ales în perioada asta!
la 07.12.2017, 22:32
la 07.12.2017, 22:32
Bun preparat!
la 07.12.2017, 22:39
bun bun
la 07.12.2017, 22:55
Bun!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking