Novac cu pastai galbene la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Peste
7 Dec 2017 | 3056 vizualizari
Novac cu pastai galbene la cuptor

Am mai adus o reteteta pentru iubitorii de peste, ca tot este dezlegare in aceste zile si poate va ajuta o idee noua.

Ingrediente

  • 8 bucati peste novac proaspat
  • 300 gr pastai galbene late (eu am folosit congelate)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 200 gr rosii cherry (tot congelate am folosit)
  • 2-3 felii de telina (asta este optional, doar daca va place)
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 linguri suc de rosii de casa
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Curatati usturoiul si il pisati.
Il puneti intr-un bol cu sare, piper, boia dulce si ulei.
Adaugati pestele, amestecati bine.
Il acoperiti si il dati o ora la frigider.
Pastaile impreuna cu telina, le fierbeti 25 de minute, cu putina sare si piper.
Dupa, le scurgeti bine de apa si le asezati intr-un vas de ceramica.
Ceapa curatata o taiati pe jumatate, apoi o taiati solzisori.
Morcovul il decojiti si il taiati rondele.
Peste pastai puneti ceapa, morcovul si rosiile cherry.
Le condimentati bine cu sare si piper.
Scoateti pestele de la rece, asezati-l peste legume, turnati si jumatate de cana cu apa.
Acoperiti vasul, il introduceti in cuptorul incins, la o temperatura de 180 de grade, pentru o ora si 20 de minute.
Dupa acest timp, descoperiti pestele, puneti sucul de rosii.
Il mai lasati in cuptor 20-30 de minute.
Cand este gata, il scoateti din cuptor, il lasati putin sa se racoreasc, apoi serviti.

Presarati putin patrunjel verde tocat, deasupra.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Novac cu pastai galbene la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Plachie de cod

Postat de Pungasa_Rogue

Plachie de cod

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Ceapa se curata de foi, se spala, se taie julienne si se pune intr-o tava impreuna cu 4 linguri de ulei. Codul se spala si se taie in jumatati. Se...

Citeste continuarea

Chiftelute din peste

Postat de simona72

Chiftelute din peste

Lasam pestele sa se dezghete la temperatura camerei. Il curatam si-l spalam bine si ii indepartam capul si coada. Intr-o oala incapatoare punem apa din abundenta(sa treaca peste pesti), adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.12.2017, 21:32
Foarte bun, mai ales în perioada asta!
la 07.12.2017, 22:32
la 07.12.2017, 22:32
Bun preparat!
la 07.12.2017, 22:39
bun bun
la 07.12.2017, 22:55
Bun!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking