Olive-Cheesy Bread

Postat de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri
15 Noi 2010 | 3809 vizualizari
Olive-Cheesy Bread

Va spun - painea asta e delicioasa. E crocanta, aromata, delcioasa. Si, on top of that, extraordinar de simplu de facut - numai buna pentru a servi o hoarda de musafiri pofticiosi, sau pentru un pranz pe fuga, alaturi de o salata verde. Da, e drept ca nu e tocmai saraca in calorii, dar cateodata e fun sa fii mai rebel!

Ingrediente

  • 200g de masline negre, fara samburi,
  • 150 de masline verzi (eu am folosit masline umplute cu ardei),
  • 2 cepe verzi tocate,
  • cascaval ras - cam 200g,
  • 2 linguri de smantana,
  • 50g unt, la temperarura camerei.

Mod de preparare

Am tocat maslinele si ceapa verde. Am amestecat untul cu smantana intr-un bol, am adaugat maslinele, ceapa si cascavalul ras + pic de piper. Am taiat o bagheta in 3 bucati, apoi pe fiecare din ele le-am taiat pe lung, apoi le-am uns cu umplutura de masline, si la cuptor cu ele pentru 20 de minute - la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Olive-Cheesy Bread" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcintă cu piept de pui şi legume

Postat de diaconta

Plăcintă cu piept de pui şi legume

Pieptul de pui l-am taiat felii,l-am condimentat si l-am prajit în tigaie,dupa care l-am taiat bucati mai mici. Legumele mexicane si broccoli le-am fiert în apa cu sare....

Citeste continuarea

Somon Viking

Postat de Ksenya

Somon Viking

Fileul de somon se spala sub jetul de apa rece,se tamponeaza cu un prosop absorbant de bucatarie .Cu o penseta se scot toate oasele.Separat intr-un castron se amesteca sarea cu zaharul.Se dau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2010, 13:48
la 15.11.2010, 14:37
Asta e grozava!
la 15.11.2010, 23:01
Vreau si eu o feliuta
la 15.11.2010, 23:47
Excelent arata painea!
la 16.11.2010, 15:11
Sa stiti ca e delicioasa

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking