Omleta, chinezeasca, cu rosii

Postat de retetele_tinei in Mancaruri de legume
27 Dec 2015 | 4389 vizualizari
Omleta, chinezeasca, cu rosii

Aceasta omleta cu rosii, este o reteta tipica chinezeasca. Reteta este inedita datorita faptului ca singurele sale condimente sunt ceapa verde, sarea si piperul, iar jocul de culori, galben, rosu si verde, o fac mult mai imbietoare.

Ingrediente

  • 3 oua
  • 2 rosii
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Prima data, spalam si taiem legumele. Asadar, spalam si taiem rosiile bucatele.

Dupa care taiem marunt, ceapa (rondele sau cum preferati).

Cele 3 oua le batem cu putina sare.

Dupa,  punem o tigaie la foc mare,cu ulei. Cand e incalzit, punem ouale si le prajim.

 Prajite le punem intr-un bol si le lasam deoparte.

Apoi, luam o alta tigaie, pe care o punem la foc mare, cu ulei. Cand ulei e incalzit,  punem ceapa.

 O lasam 30 de secunde, la prajit, dupa care adaugam rosiile.

Lasam totul la prajit, 1 minut, cel mult 2 minute, pana cand rosiile se inmoaie si devin suculente. Cand rosiile au devenit suculente, punem oul prajit, peste.

 Mai lasam 30 de secunde la prajit, dupa care stingem focul. Dupa ce oprim focul, adaugam sare si piper dupa gust.

 Si  amestecam bine. In reteta originala, scria doar de sare, dar mie imi place piperul si prin urmare am pus sare si piper.

O servim calda.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta, chinezeasca, cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

Postat de Bucataras

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

Iata cum se prepara Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci: Spală și taie conopida în bucăți mici. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare...

Citeste continuarea

Vinete coapte in vas Zepter

Postat de Irina

Vinete coapte in vas Zepter

Am spalat vinetele si le-am taiat in doua pe lungime. Am pus jumatatile in vasul Zepter rece, am pus capacul si am pornit focul. Cand acul indicator a ajuns in zona verde, am oprit focul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.12.2015, 19:25
la 28.12.2015, 23:22
Si mie imi place!!!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking