Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
3 Iun 2014 | 59048 vizualizari
Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)

Reteta o vazusem mai demult la tv...mi s-a parut interesant si pot spune ca e atit de buna si satioasa.Merge de minune ptr pranz sau de ce nu,pentru o cina usoara.

Ingrediente

  • 6 oua
  • 4 cartofi mici
  • 1\2 ardei gras verde
  • 6 felii mozzarella ( 125 gr)
  • 50 gr parmezan ras
  • menta
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei ( pentru prajit)

Mod de preparare

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi mai mici ca marime.

Incingem putin ulei intr-o tigaie si punem cartofii la prajit pana se rumenesc frumos.Cand sunt aproape gata adaugam jumatatea de ardei gras taiata fasii.Amestecam cu o spatula de lemn .

Separat batem ouale spuma cu ajutorul unui tel cat sa se amestece intre ele albusurile cu galbenusurile.

Adaugam in bol , sare,piper,menta si parmezan.Amestecam bine toate ingredientele.

La sfarsit adaugam cartofii prajiti impreuna cu ardeiul gras.

Tapetam o forma pentru cuptor cu hartie de copt .Daca nu aveti hartie de copt,ungeti forma cu unt.

Punem in forma jumatate din compozitia cu oua.Asezam feliile de mozzarella si turnam restul de compozitie.

Patrunjelul il spalam,il tocam marunt si il asezam pe suprafata omletei.

Dam forma la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 15 minute.

Este la fel de buna atit calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Retete similare

Pogaci cu jumari

Postat de andaoana

Pogaci cu jumari

Drojdia o dizolvam in zerul caldut impreuna cu lingura de zahar si o lingura de faina si lasam sa creasca cam 10 minute . Faina cernuta o asezam intr-un bol si adaugam smantana, sare, 2 linguri...

Citeste continuarea

Briose aperitiv

Postat de rocsi_1612

Briose aperitiv

Ouale le batem spuma cu un tel presarand si un praf de sare. Adaugam uleiul, laptele si apa minerala. Incorporam faina si amestecam bine sa nu fie cocoloase, iar apoi patrunjelul verde tocat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.06.2014, 17:33
super
la 03.06.2014, 17:35
Adele
la 03.06.2014, 17:38
la 03.06.2014, 17:40
Oo, ce bunatate!
la 03.06.2014, 17:43
oaaa, cum arata!

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking