Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
3 Iun 2014 | 59096 vizualizari
Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)

Reteta o vazusem mai demult la tv...mi s-a parut interesant si pot spune ca e atit de buna si satioasa.Merge de minune ptr pranz sau de ce nu,pentru o cina usoara.

Ingrediente

  • 6 oua
  • 4 cartofi mici
  • 1\2 ardei gras verde
  • 6 felii mozzarella ( 125 gr)
  • 50 gr parmezan ras
  • menta
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei ( pentru prajit)

Mod de preparare

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi mai mici ca marime.

Incingem putin ulei intr-o tigaie si punem cartofii la prajit pana se rumenesc frumos.Cand sunt aproape gata adaugam jumatatea de ardei gras taiata fasii.Amestecam cu o spatula de lemn .

Separat batem ouale spuma cu ajutorul unui tel cat sa se amestece intre ele albusurile cu galbenusurile.

Adaugam in bol , sare,piper,menta si parmezan.Amestecam bine toate ingredientele.

La sfarsit adaugam cartofii prajiti impreuna cu ardeiul gras.

Tapetam o forma pentru cuptor cu hartie de copt .Daca nu aveti hartie de copt,ungeti forma cu unt.

Punem in forma jumatate din compozitia cu oua.Asezam feliile de mozzarella si turnam restul de compozitie.

Patrunjelul il spalam,il tocam marunt si il asezam pe suprafata omletei.

Dam forma la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 15 minute.

Este la fel de buna atit calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Placinta Suprema

Postat de Corina33

Placinta Suprema

Daca aveti spanac proaspat, se spala si se opareste in apa cu sare, apoi se scurge si se toaca. Daca aveti congelat, se pune la decongelat intr-un strecurator, sa se scurga de apa. Se taie...

Citeste continuarea

Quiche cu brocoli si carnati

Postat de cristeena20

Quiche cu brocoli si carnati

- Aluatul de tarta il scoatem din frigider exact inainte sa il pregatim. Daca e cpngelat se dezgheata in prealabil in frigider. - Desfacem broccoli in buchetele potrivite si il fierbem in apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.06.2014, 17:33
super
la 03.06.2014, 17:35
Adele
la 03.06.2014, 17:38
la 03.06.2014, 17:40
Oo, ce bunatate!
la 03.06.2014, 17:43
oaaa, cum arata!

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking