Omleta cu ciuperci si somon afumat in sos de hrean

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
21 Sep 2015 | 3468 vizualizari
Omleta cu ciuperci si somon afumat in sos de hrean

Pentru un pranz excelent!

Ingrediente

  • 2 felii de somon afumat
  • 3 oua
  • 2 linguri lapte
  • un praf bun de sare
  • 40 gr cascaval razuit
  • 2 linguri ulei de palmier( sau de care doriti)
  • 2 palarii mari de ciuperci champinion)
  • 1 varf de legatura de marar

Sos:

  • 1 radacina de hrean
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • o lingurita otet de mere
  • un varf de lingurita de miere
  • 3 linguri smantana
  • sare dupa gust
  • doua trei frunzulite de marar tocate( optional, daca nu va place, renuntati)

Mod de preparare

Sosul ajunge pentru 3 persoane, omleta in schimb... doar pentru una.

Sosul: se rade hreanul pe razatoarea mica, se adauga pe rand restul ingredientelor iar la final smantana si mararul.

Se taie ciupercile marunt, se toaca verdeata, cascavalul se razuie..

Intr-o tigaie se calesc usor ciupercile presarate cu un praf de sare, timp de doua minute.

Intre timp se bat bine ouale, cu un praf de sare, apoi cu laptele, se adauga o jumatate din cantitatea de cascaval, apoi mararul si se toarna peste ciuperci.

Se lasa un minut la foc mediu apoi se intoarce, se adauga restul de cascaval si se mai lasa putin, sau se mai poate intoarce o data. Se scoate pe farfurie si se pune deasupra somonul afumat  bucatele. Se ruleaza cu grija. Se pune sos deasupra si se mananca cu pofta...e tare gustoasa omleta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci si somon afumat in sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Strudel cu cartofi si ghebe

Postat de sufletista

Strudel cu cartofi si ghebe

Cartofii ii spalam si ii fierbem in apa cu sare pana ce intra furculita in ei. Ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca, dupa care ii curatam de coaja si ii taiem cubulete...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu ciuperci

Postat de panacris

Chec aperitiv cu ciuperci

Prima oară se pregătește umplutura. Ceapa și morcovul curățate se toacă mărunt, apoi se călesc în puțin ulei, până devin translucide. Apoi se adaugă ciupercile scurse de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.09.2015, 23:52
Iamiii
la 22.09.2015, 00:01
Sunt de-a dreptul curioasa .Texturi diferite : somon , ciuperci , omleta , sos . Cred ca este o experienta gustativa de nota 20
la 22.09.2015, 00:25
Mihaela, iti multumesc! A fost dragoste la prima inghititura! O experienta inedita si foarte gustoasa!
la 22.09.2015, 00:26
Multumesc Cami!
la 22.09.2015, 06:36
Delicioasa!

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking